Recensies Grossglockner/Heiligenblut

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Grossglockner/Heiligenblut wilt kiezen. Een recensie over Grossglockner/Heiligenblut kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Grossglockner/Heiligenblut zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Grossglockner/Heiligenblut achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Yulita over Heiligenblut

Prachtig gebied, korte wachttijden bij de lift

Mooi dorp aan het einde van 't dal. Mooie pistes, goed te doen met kinderen! Korte wachttijden bij de liften en niet overspoeld met Nederlanders

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 20 februari 2020

Door: Joanne Bakker over Grossglockner/Heiligenblut

Minder onderhouden skigebied

Skigebied heeft mooie lange pistes, maar helaas worden de pistes niet geprepareerd. De liften zijn verouderd en 4-persoons. Hierdoor ontstaan lange wachtrijen voor de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 september 2018

Door: Jaap van Etten over Großkirchheim

Geweldig berglandschap

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de omgeving rondom de Grossglockner. Wat een machtige berg. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer is het hier geweldig. Omdat we zomers als een keer in Großkirchheim zijn verbleven, hebben we afgelopen winter ervoor gekozen om ook deze plaats te kiezen als skibestemming. Je zit dan wel niet aan de piste, maar met de skibus is het ongeveer 10 min naar Heiligenblut. Het had die week ervoor veel gesneeuwd en alles was omgetoverd tot een magisch winters landschap. We hebben heerlijk geskied. Niet groot gebied, maar perfect voor ons. Deze winter wederom geboekt. Dit keer Heiligenblut. We kunnen nu al niet wachten!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 29 augustus 2018

Door: Jose over Winklern

Prachtig

Kleine plaats, erg sfeervol vonden wij. Niet ver van Heiligenblutt waar je met de lift omhoog kan. Mooi gebied, prachtige bergen en natuur. Indrukwekkende regio vonden wij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 juni 2013

Door: Jan Hendrik Janssen over Heiligenblut

Met blik op de Grossglockner.....

Wij komen al jaren met ons gezin in Heiligenblut om te skiën. Beneden in het dorp bevindt zich het snowland for kids, waar de kinderen vroeger skiles hebben gehad. Het skigebied heeft 55 pistenkilometers, met mooie en uitdagende skipisten. De sneeuwcondities zijn altijd perfect en de wachttijden bij de liften zijn minimaal. Onder aan de piste bij het dalstation is een nieuwe après-ski hut gebouwd, een echte aanrader. In juni hebben wij Heiligenblut weer bezocht. Wij verbleven in Hotel Kaiservilla, een nieuw geopend hotel gerund door Nederlanders. We hebben meteen daar de winter vastgelegd voor de kerst. Kan niet wachten tot dat de sneeuw weer valt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2009

Door: Bert over Heiligenblut

Net terug van een super week in heiligenblut, we zaten in hotel post wat een echte aanrader is. Voor een beginner zijn de pistes aardig zwaar. Na een paar skilessen kun je al aardig de pistes afgaan. Je zult hier weinig Nederlanders tegenkomen en lange rijen bij de liften zul je er ook niet zien. Kortom een super wintersport gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 november 2008

Door: Bert Takens over Heiligenblut

Een erg leuk skigebied met uitdagende hellingen. De langste afdaling gaat van 2600 m naar 1300; een fors hoogteverschil. De grootste hoogte is 2900 m. Het gebied kenmerkt zich door het vrijwel afwezig zijn van rijen voor de liften, en schitterende vergezichten. De overzichtelijkheid van het gebied is erg prettig als je met kinderen op pad bent. Voor beginners is het misschien wat minder geschikt omdat de meeste hellingen rood zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2007

Door: Erik over Heiligenblut

Dit is echt een leuk skidorp, in het midden van het dorp kun je met de skiliften omhoog, super! Geen rijen bij de liften. Alles is supergoed geregeld. Ook een leuke dalafdaling en voor iedereen wat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 oktober 2006

Door: M. Overvoorde over Heiligenblut

Skiën in Heiligenblut is voor gevorderde skiërs. Beginnende skiërs moeten hier niet zijn. Mooi afgelegen gebied met bijna geen Nederlanders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Grossglockner/Heiligenblut

Berg210 cm
Dal150 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Heiligenblut - Großglockner. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes griffig
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark