Beoordelingen Bad Kleinkirchheim

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Bad Kleinkirchheim te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Bad Kleinkirchheim ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Bad Kleinkirchheim op wintersport zijn geweest. Ben jij in Bad Kleinkirchheim geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 maart 2018

Door: Een nederlandse skier over Bad Kleinkirchheim

Prima pistes voor de gemiddelde skiër

Weekje lesgegeven. Weinig makkelijke pistes om te oefenen, wel leuk met betere skiërs. De liften zijn een beetje ouderwets en duren lang. Voor families is het dorp leuk en rustig. Voor après-ski fans iets minder ideaal.

Brede goed geprepareerde pistes
Lange uitloop bij alle pistes
Kan niet pinnen op de berg
Liften duren lang

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 22 december 2016

Door: Ànne-Beth over Bad Kleinkirchheim

Redelijk gebied

Vorig jaar in de week van oud en nieuw op het Landal Parck een app. gehuurd, park ligt op een super plek, vlak aan de piste en je kunt skient naar de lift. Top! Wij waren met meerdere gezinnen, en deelden gezamelijk een appartementencomplex, we konden binnendoor (via trappenhuis bij elkaar komen). Kinderen op les gehad, aangemeld bij de receptie van het park, prima lessen gehad gehele week (onlangs super weinig sneeuw). Wat ons echt opgevallen is dat de pistes zo gigantisch rustig zijn overal (wij vonden het bijna te rustig) soms was je gewoon met z`n tweeen op de piste..wat dan wel het voordeel is je kunt bij de lift zo weer door, maar een beetje gezelligheid hoort ook op de piste vinden wij, gewoon het gevoel dat je niet alleen bent..soms dacht je echt, is het wel goed waar we aan het skien zijn, niet dat we ergens uitkomen waar we niet verder kunnen ofzo:).. De reis naar Bad Kleinkirchheim is wel enorm lang vonden wij! Echt een minpunt helemaal in de winter naar Karinthie te gaan, dus wij kiezen dit jaar niet weer voor Karinthie, puur ook om de afstand..

Rustig gebied, veel gezinnen
Ver rijden!!! En vrij rustig op de piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2015

Door: Jeroen Smitz over Bad Kleinkirchheim

Zeer mooi pistes

Een perfecte week gehad op mooi pistes. Was een vader en zoon week. Heerlijk genoten ook van de leuke barretjes en restaurants. Met wat rondvragen kan je goed en voordelig eten bij bv. Gasthof Dansig

Mooi pistes, perfecte liften, nauwelijks wachttijden
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 maart 2013

Door: Miranda over Bad Kleinkirchheim

Elke keer weer genieten

We zijn nu al voor de derde keer in BKK geweest, maar het blijft een topplek. De pistes zijn altijd goed, het is er altijd vrij rustig op de pistes, geen lange wachttijden en het is er altijd gezellig. Prachtig gebied voor (ietwat) gevorderde skiërs.

Er ligt altijd genoeg sneeuw
Gezellig dorp
Het is geen echt après-ski dorp, als je daar naar op zoek bent

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 februari 2012

Door: Jeroen over Bad Kleinkirchheim

Voor de 3e keer in BKK. Altijd prima weer en goede sneeuw. Wellicht voor de heel ervaren skier wat minder te doen, maar prima pistes voor beginners tot gevorderden. We beginnen onze week weer met veel zin.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2011

Door: Rob van Zandvoort over Bad Kleinkirchheim

Wij komen al 4 jaar in Bad Kleinkirchheim met inmiddels twee volwassen kinderen. Meestal reizen we met de auto maar de verbinding Keulen-Klagenfurt per vliegtuig is ideaal voor een lang weekend. Vanuit het Landal-appartement kun je meteen de stoeltjeslift nemen en smiddags ook nog even langs-skieen om te lunchen. De pistes zijn vooral geschikt voor de iets gevorderde skiier alhoewel zowel boven als onder aan de berg ook gele pistes zijn. Het is er nooit te druk en er is voldoende vertier (ook in de zomer). Er zijn goede betaalbare restaurants en de apres ski is er ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 november 2008

Door: fam. Jager over Bad Kleinkirchheim

Wij waren vorig jaar in de kertsweek in BKK. Fantastische week gehad, heel gemoedelijk dorp, alles prima beloopbaaar. Wij zaten in Landal Greenpark, goed centraal bij een van de liften, prima sneeuw door de vele sneeuwkanonnen. zeer uitgebreid gebied met voor ieder wat wils. Het is zo goed bevallen dat wij de komende kerst weer in BKK vieren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2006

Door: Rob over Bad Kleinkirchheim

Eind december en 1e week Januari en met carnaval in Bad Kleinkirchheim geweest. Pistes konstant perfect geweest. Zeer veel sneeuw. Seizoen loopt vanaf Kerst t/m Eind Maart normaal. Zeer geschikt voor kinderen. In St. Oswald wat tot dit gebied hoort ook veel te doen voor kinderen, beginners en gevorderden. Ook BKK heeft wedstrijdpistes dus ook geschikt voor zeer gevorderden. Er is onderaan de pistes altijd een gemiddelde apres ski. Niet zoals in tirol, maar wel gezellig. Ook s;avonds zijn er disco's etc. Ook voor de ouderen genoeg om te doen. Thermalbaden en vooral veel zon. Wil je nog moeilijker, dan kun je in een sprong naar de Turracherhöhe. Adrenalinepistes. Wij hadden het er prima naar ons zin in de nieuwe huisjes van Hoglos in BKK. We gaan zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2006

Door: Margot op 't Hoog over Bad Kleinkirchheim

Pistes nog perfect afgelopen week. Seizoen verlengd tot 17 april ivm perfecte omstandigheden. Tot 14.00 uur super skieen, daarna wordt sneeuw papperig. Overdag zonnig weer en snachts sterke vorst. Iedere nacht opnieuw geprepareerde sneeuw. In een woord super. Groetjes Margot op 't Hoog PS gebied is UITSTEKEND geschikt voor gevorderden. Staat fout in jullie onderstaande enquete.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 januari 2006

Door: Steven Huibers over Bad Kleinkirchheim

Wij zijn in de 2e week van januari 2006 in Kleinkirchheim geweest. We troffen het, veel sneeuw en veel zon.Gezellig dorp met ca. 100 km aan goed geprepareerde pistes tussen de 1100 en 2000 meter. De pistes zijn afwisselend en vooral geschikt voor de gemiddelde skier. Er waren veel geruimde wandelpaden, zowel in het dal als in de bergen. Voor de langlaufers is er een mooie loipe van 8 km. en nog 5km loipe op 1900 meter. In de betreffende week werden er World Cup wedstrijden afdaling en super G voor vrouwen gehouden. De wedstrijd piste komt in het centrum van het plaatsje uit, erg leuk om mee te maken. En zo af en toe gaan zwemmen in één van de thermale baden is prima om de spieren weer te ontspannen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2006

Door: Anoniem over Bad Kleinkirchheim

Bad kleinkirchheim is super leuk.. Het dorp is goed bereikbaar, er ligt altijd heel veel sneeuw in de wintermaanden, veel afwisseling aan pistes..2 goede ski-scholen! En ons hotel: Eschenhof was helemaal goed! Een echte aanrader. Gr.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 december 2005

Door: Tobias over Bad Kleinkirchheim

Bad klein kirchheim is een redelijk saai dorp. 's avond had ik niet veel meer te doen dan relaxen in de kuurbaden ( die inbegrepen waren bij de skipas). Het dorp was overspoeld door Roemenen, Polen en meer van dat oosterse volk. We kwamen op zaterdag aan in een groen dorp. zondag ging het gelukkig hard sneeuwen. Omdat het gebied uitermate laag ligt hadden we erg veel geluk dat er sneeuw lag. Het piste-aanbod was wel goed, erg divers. Jammer dat sommige pistes niet goed geprepareerd waren. nog een nadeel is dat je nauwelijks in de zon skiet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen