Recensies Watles

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Watles wilt kiezen. Een recensie over Watles kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Watles zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Watles achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 april 2018

Door: Saskia over Watles

Rustig dorpje in prachtige omgeving

Mals is geen typisch wintersportdorp, maar meer een leuk Italiaans bergdorpje met een best gezellig centrum. Skiën kan o.a. in Watles (klein, rustig, prachtig uitzicht) of Nauders (groot, mooie pistes, redelijk hoog en dus sneeuwzeker). Wij hebben ook diverse tochten op toerski's gemaakt en hiervoor zijn volop mogelijkheden in de omgeving.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 juni 2013

Door: Ria en Pieter over Mals

Mooi gebied, maar niet veel te doen

Wij waren op zoek naar een rustig sfeervol bergdorpje dat niet zo toeristisch is. We kwamen uit bij Mals en het is ons eigenlijk wel aardig bevallen. Het dorpje is vrij toeristisch, maar trekt een andere doelgroep dan veel populaire wintersportdorpen. Het dorp zit niet vol met après-ski cafés, maar het is in de winter een lekker rustig gemoedelijk bergdorpje. Je kunt er ook heerlijke rustige wandelingen maken in de omgeving. In het dorp is verder niet zoveel te doen, maar als je hier komt voor de natuur en voor de rust is dat geen probleem, er zijn een paar barretjes en restaurantjes waar je 's avonds terecht kunt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Watles

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Watles - Ortler Skiarena. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten