Beoordelingen Canazei

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Canazei te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Canazei ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Canazei op wintersport zijn geweest. Ben jij in Canazei geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 31 januari 2019

Door: Jan jongbloed over Canazei

Gaan nu voor het vijfde jaar, naar hetzelfde hotel het is er echt genieten. Het is een ongelooflijk mooi skigebied...kijk er alweer naar uit.

Heerlijke lange tochten. Elke dag weer andere routes en uitdagingen. Heerlijke plekken om te lunchen en te relaxen en de meest moderne liften en en goed geprepareerde pistes.

Alles
Niets kunnen vinden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Stephanie vermeiren over Canazei

Prachtig dorpje in de Dolomiti Superski regio......

Veel kilometers piste, elke dag skiën op andere pistes en met andere uitzichten.... Genieten!

- groot gebied, vlotte aansluiting op de sella ronda toer, mooie uitstappen mogelijk (Lagazuoi), goed geprepareerde pistes, lekker en betaalbaar eten en drinken op de piste, buiten de Sella ronda toer is het op de andere pistes lekker rustig
Bij de liften die je nodig hebt om de Sella Ronda toer te skiën, is het soms vrij druk, maar hier kan je rekening mee houden in de planning, waardoor de toer in beide richtingen, zelfs met kids erbij, perfect kan geskied worden in een dag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2016

Door: de boer over Canazei

Prima locatie in Sella Ronda

Prima uitgangspunt voor Dolomieten en Sella ronda

ligging
kwaliteit liften-pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Ariemarie over Canazei

Fantastisch skigebied

Kom al bijna 30 jaar in dit gebied. Fantastische mogelijkheden en constant vernieuwing. Heerlijk eten en drinken en Italiaanse gastvrijheid en als je de apres ski weet te vinden ook top

Ski gebied oneindig
Lange reis geen luchthaven in de buurt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 oktober 2014

Door: anneke over Canazei

Super skigebied, leuk dorp en gezellige hotels.

Gaan voor de zoveelste keer terug naar Canazei na 3 keer in Ortisei te zijn geweest. Maar de ligging van het skigebied en de variatie van Canazei is zo fijn en ook de gezelligheid en bereikbaarheid van het dorp is super! Hoop nog lang dit te mogen doen!!

Teveel om op te noemen
Weinig het is vele malen beter dan Ortisei

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 februari 2013

Door: Pascal Bakker over Canazei

Goed eten, lekker drinken, mooie pistes en een lekker zonnetje!

Waarom zou je in hemelsnaam naar een ander skigebied? Je hebt hier alles waar een goede vakantie aan zou moeten voldoen. Als je van après-ski houdt dan houdt het op, maar gezellig met een paar vrienden 's avonds genieten van het heerlijke eten en een goed glas wijn? Dit is de plek. Wij gaan al 15 jaar naar dit gebied en vermaken ons elk jaar opnieuw opperbest en kijken alweer uit naar het jaar daarop!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2009

Door: Anco van Egmond over Canazei

Sfeervol bergdorpje wat uitstijgt boven de omliggende dorpen. Wat opvalt is dat veel nederlanders naar Val Gardena afreizen terwijl hier qua zon en qua drukte het er veel beter toeven is. Rustige brede pistes, nog weinig snowboarders. Ook aansluiting op de Sellaronde met de superskipas. Wij zijn hier voor de 4e keer. Prima skigebied voor de beginner en gemiddelde skier. Ook is er een funpark op de berg en beneden een park voor de allerkleinste. Echt après-ski vind je niet zoals dat in Oostenrijk wel is. Grote brede stoeltjesliften of cabines zonder lange wachtrijen. Naar de top gaat een cabine waar 80 man in kunnen. veel berghutten met terrasjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2007

Door: Socky over Canazei

Ben hier vijf jaar gekomen voor het skiën 1996 - 2001. Fantastisch gebied met aansluiting op Sella Ronda 40km. Alleen de reis naar daar en overstappen op kleinere bus om de pas door te komen duurde 20 uur. Verbleef in hotel Faloria waar het goed toeven was op alle gebied. Is mijn favoriete bestemming. Heb daarna twee jaar Wolkenstein aangedaan (moesten de pas niet over en lag ook aan Sella Ronda). De sfeer in Italië is anders en dat voel je direkt. Sleepliften zijn uit den boze en dat is een zege voor de skiër. Ook het prepareren van de pisten is dagelijkse kost! Zou overal moeten plaatsvinden, toch zeker als je de prijs van de skipas de hoogte ziet inschieten!.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 december 2005

Door: Carlo Kastermans over Canazei

Een dorp met een heerlijke wintersportuitsraling. Via de gondel van Canazei kom je direct in een fantastisch skigebied dat ook meteen verbonden is aan de Sella Ronda. Geen lange wachttijden bij de liften en perfecte pistes. Breed, lang en voor ieder wat wils! Ik ging tot nu toe nooit 2 keer naar hetzelfde skigebied, maar dit gebied dwingt mij nog een keer te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen