Beoordelingen Seis am Schlern

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Seis am Schlern te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Seis am Schlern ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Seis am Schlern op wintersport zijn geweest. Ben jij in Seis am Schlern geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2020

Door: Evelien over Seis am Schlern

Elk jaar is het weer thuiskomen

Sinds 2002 ga ik elk jaar mee met mijn man (toen vriend) en zijn familie. Mijn schoonouders komen er al zeker 45 jaar. Meestal zitten we in hetzelfde appartement in Seis met de hele familie en inmiddels ook vrienden om ons heen. Gezellig. Ikzelf wandel, mijn schoonouders dit jaar ook voor het eerst. De rest is aan het skiën of snowboarden. De kids hebben les en sinds vorig jaar doen we hun gezamenlijk in een klas met priveleraar. Ongeveer net zo duur en ongelooflijk gezellig ook voor de Kids en leraar van daar die we inmiddels ook "goed" kennen. De kinderen worden inmiddels wat ouder (tussen de 10 en 12) en gaan inmiddels ook een dagje mee voor de Sella Ronda. Gisteren net teruggekomen na weer een fantastische week En we genieten nog na. Mijn jongste was gisteren verdrietig ivm heimwee terug naar het skiën.

Altijd sneeuw en betaalbaar
Kan niets bedenken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Lidia over Seis am Schlern

Directe toegang tot de Seiseralm

Seis am Schlern is de ideale bestemming voor een wintersport op de Seiser alm. Vanuit het idyllische dorpje heb je een directe toegang tot de pistes. Helaas is er geen dalafdaling, dus ook aan het einde van de dag dien je weer gebruik te maken van de gondel. Het dorp beschikt over alle voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar op zoek bent. Het is niet heel groot en er hangt een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor een wintersport met twee in de Dolomieten.

Niet al te druk
Aan de voet van de Seiseralm
Prachtige ligging
Niet echt après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Seis am Schlern