Recensies Seiser Alm

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Seiser Alm wilt kiezen. Een recensie over Seiser Alm kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Seiser Alm zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Seiser Alm achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2020

Door: Evelien over Seis am Schlern

Elk jaar is het weer thuiskomen

Sinds 2002 ga ik elk jaar mee met mijn man (toen vriend) en zijn familie. Mijn schoonouders komen er al zeker 45 jaar. Meestal zitten we in hetzelfde appartement in Seis met de hele familie en inmiddels ook vrienden om ons heen. Gezellig. Ikzelf wandel, mijn schoonouders dit jaar ook voor het eerst. De rest is aan het skiën of snowboarden. De kids hebben les en sinds vorig jaar doen we hun gezamenlijk in een klas met priveleraar. Ongeveer net zo duur en ongelooflijk gezellig ook voor de Kids en leraar van daar die we inmiddels ook "goed" kennen. De kinderen worden inmiddels wat ouder (tussen de 10 en 12) en gaan inmiddels ook een dagje mee voor de Sella Ronda. Gisteren net teruggekomen na weer een fantastische week En we genieten nog na. Mijn jongste was gisteren verdrietig ivm heimwee terug naar het skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 februari 2020

Door: Ann over Völs am Schlern

Leuk dorpje op korte afstand van skigebied

Lekker rustig, paar leuke restaurantjes, toch overal redelijk dichtbij als je de drukte op wil zoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 augustus 2018

Door: Alice over Compatsch

Ontspannen skiën

Prachtige omgeving en brede pistes. Voor beginners en families met kinderen een mooi gebied , je komt altijd weer samen uit op de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 juni 2018

Door: Henk over Compatsch

Prachtige bestemming. Je bevindt je midden op de Seiser Alm en de natuur en pistes liggen aan je voeten. Typisch Italiaans heerlijk eten en aardige mensen. Wij vinden het hier heerlijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 13 november 2017

Door: Hans over Compatsch

Geschikt voor beginners. Gevorderden hebben er weinig te zoeken. Duur!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Lidia over Seis am Schlern

Directe toegang tot de Seiseralm

Seis am Schlern is de ideale bestemming voor een wintersport op de Seiser alm. Vanuit het idyllische dorpje heb je een directe toegang tot de pistes. Helaas is er geen dalafdaling, dus ook aan het einde van de dag dien je weer gebruik te maken van de gondel. Het dorp beschikt over alle voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar op zoek bent. Het is niet heel groot en er hangt een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor een wintersport met twee in de Dolomieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Jim over Kastelruth

Verliefd op Kastelruth

Kastelruth is een prachtige bestemming in de Dolomieten! Het is er niet te druk, maar zeker ook niet ingeslapen. Er is een gezellige winkelstraat en je kunt er heerlijk wandelen. Wel moet je voor lief nemen dat je iedere dag nog even met de bus of auto moet om de Seiser Alm te bereiken. Dit is echter niet zo heel ver. Ook het skigebied past prima bij hoe wij wintersport willen beleven. Pistes die niet al te lastig zijn, veel zon, heerlijk eten en goede prijzen... Gek op Kastelruth!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Cor van Bentem over Seiser Alm

De Seiser Alm is schitterend!

Afgelopen winter een onvergetelijke wintersport gehad op de Seiser Alm. Wat een schitterende omgeving en wat kun je hier heerlijk skiën. De pistes worden nooit al te lastig en je hebt altijd een fantastisch uitzicht op de Dolomieten. Het aanbod van liften is vrij modern, op de piste kun je heerlijk eten en ook langlaufers en wandelaars kunnen hier uitstekend uit de voeten. We keren hier zeker nog een keer terug, ook met onze kinderen en kleinkinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2010

Door: Jitske van Dam over Kastelruth

prachtig gelegen daar valt niets van te zeggen maar kwa ski mogelijkheden niet geweldig. liften en treintje zijn verouderd en traag, de treinschema s zijn ook niet om op te schieten. op de pistes ontbreken goede kaarten en route aanduidingen. zou er niet nog een keer heen gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 augustus 2009

Door: Douwe Postma over Kastelruth

Je mag al jaren niet meer met de auto naar de Seiseralm. Vanuit de plaats Seis zorgen gondels voor vervoer. De Seiseralm is een geweldig ski gebied voor de recreatieve skiër. 22 stoeltjesliften. Een paar sleepliften buiten de route.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
seiser-alm