Recensies Reschenpass

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Reschenpass wilt kiezen. Een recensie over Reschenpass kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Reschenpass zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Reschenpass achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2020

Door: arjen over Reschenpass: St. Valentin

Prima locatie voor een familie vakantie, en goed voor beginners

Strak geprepareerde pistes vind je er zeker en niet al te druk. Dit maakt het voor beginners en mensen die een wat rustiger gebied zoeken erg aangenaam. Après-ski is niet zo heel uitgebreid, als je dat zoekt kun je beter ergens anders heen gaan. De skipas is ook in andere gebieden geldig dus zoek je meer afwisseling en meer pistekilometers kun je met verschillende gebieden afwisselen. Watles, Nauders en Sulden zijn zeker aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 31 juli 2018

Door: Linda over Reschenpass: St. Valentin

Fijne wintersport gehad

Schilderachtig landschap, aan het meer de Haidersee en vlakbij de Reschenpass- en see. De route er naartoe is feest. Zo mooi zo over de pas in een besneeuwd landschap en dan die kerktoren in dat meer... Prachtig! St. Valentin is sfeervol en gezellig. Genoeg accommodaties en restaurants om uit te kiezen. Na het skiën lekker wandelen en daarna jezelf trakteren op een Spritz of Gruner Veltliner. Leuk skigebied bij het dorp, maar ook leuk dat je kan wisselen dankzij de skipas. Zo hebben we ook een dag in Nauders geskied bijvoorbeeld.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2016

Door: Vincent brouwer over Reschenpass: Reschen

Leuk dorp, mooi skigebied schoeneben

Mooie brede pistes, leuk voor beginners. Prima skischool. Ook voor snowboarden geschikt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2011

Door: Anoniem over Reschenpass: St. Valentin

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2011

Door: Dirk over Reschenpass: Reschen

Perfect rustig skiegebied voor elk wat wils. Leuke dalafdaling! Sneeuwzeker! Komen hier nog wel een keer terug. Complimenten aan de skischool.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 december 2008

Door: Anoniem over Reschenpass: Reschen

Wij zijn de afgelopen jaren steeds in het dorpje Nauders geweest (Oostenrijk) maar daar valt het skigebied van Reschen ook onder. En dit skigebied is dan ook verreweg het leukste en beste verzorgd en ook niet te vergeten het goedkoopste om er te vertoeven. Als de zon schijnt dan schijnt hij daar dan ook de hele dag. Alle pistes liggen in de zon, het zijn vrij gemakkelijke afdalingen, dus ook voor minder goede skiërs goed te doen en vaak ben je daar helemaal alleen bezig en kom je er werkelijk niemand tegen. Wat mij betreft het meest relaxte skidorp van het skigebied nauders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 november 2008

Door: Priskilla over Reschenpass: Reschen

Wij zaten een half uurtje rijden verderop in Italië en zijn een paar keer in Schöneben (Reschen) wezen skiën. Voornamelijk omdat de kinderen het er leuk vonden (3 en 7). Voor kinderen die nog niet kunnen skiën is het er nl. ook leuk! En kinderen die nog niet zo goed skiën, kunnen er makkelijk naar beneden komen. Gezellig familieskigebied met mooie, brede pistes, geen lange wachttijden. Leuke sfeer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 12 december 2007

Door: Anoniem over Reschenpass: Reschen

Op het eerste zicht is dit een bijzonder gezellig dorp. Er is echter één groot nadeel, de hoofdbaan is inderdaad ook de hoofdbaan van de Reschenpass, en die is hééél druk bereden door vrachtwagens!! Jammer genoeg is hierdoor geen nachtrust te vinden in dit dorp! Jammer,jammer van het helse lawaai de hele dag en nacht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Reschenpass

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Haider Alm - Reschenpass. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten

Reisorganisaties
reschenpass