Beoordelingen Arabba

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Arabba te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Arabba ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Arabba op wintersport zijn geweest. Ben jij in Arabba geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2017

Door: Johan Audoore over Arabba

Geweldig skigebied door de aansluiting met de andere 3 skidorpen

Tijdens de krokus in Arabba verbleven, klein dorpje merendeel 3* hotels en een 2tal 4* hotels. Bijna geen après-ski, muziek 2jaar achter. Toch heeft het dorp een ziel en hangt er een leuke sfeer. Mochten er wat serieuze ski winkels + bars komen zou dit een hele verbetering zijn. Directe verbinding met marmolada en enkele andere zwarte pistes. Een 3tal pistes verder ben je al in Alta-badia (Corvara). Het volledige gebied is wel zeer mooi van natuur en bergen, niet voor niets werelderfgoed.

Gevarieerde pistes. Mooi gebied. Pistes worden goed geprepareerd
Klein dorpje, niet geschikt voor après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 oktober 2016

Door: Olaf booy over Arabba

Erg gezellig

Mooie opstapplaats voor wie de hele dag wil skiën!

Gezellig en goede pistes
Bij sneeuwval moeilijk te bereiken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 januari 2013

Door: leo over Arabba

voor de betere skieer

Ik kom al jaren naar het Dolomietengebied en ben het afgelopen jaar naar Arabba gegaan , welke pistes ik wel kende doch kwam er altijd later op de dag langs. In Arabba waar ik dit jaar weer terugga vind ik het prachtig om smorgens de dag te beginnen met 1 of meerdere afdalingen vanaf Porto Vescovo. De pistes / zwart of rood zijn heerlijk, eerste stuk wat moeilijk doch smorgens geen punt. Na deze pistes dan richting de Marmolade wat een stukje uniek skigebied is.

Porto Vescovo / Sellaronde verder richting 5Torre
Villa / Selva
misschien beperkte horecagelegenheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 september 2007

Door: Henk Brand over Arabba

Eind maart 2007 was ik met skivrienden in Malga Ciapela. Een dorpje van 3 X niks in de buurt van Arabba (Dolomieten). Voor de après-ski moet je er zeker niet heen gaan. Het dorp heeft niet eens een kerk en dat in Italië!! In de drie hotels is het goed toeven en de keuken is prima. Betaalbaar is het ook. Voor de echte skifanaten is het een "prachtplek". De Marmolada "hangt" bijna over je heen in dit ultra smalle dal. Waar je ook in het dorp zit, je hebt altijd de gondel naar de Marmolada of de lift richting Arabba voor je neus. Uit bed, op de planken!! Het is een prachtige plek om de Sella te bereiken. Het uitzicht bij helder weer vanaf de Marmolada is adembenemend en de afdaling is een kilometers lange achtbaan. Een aanrader om het gebied van het Sellamassief eens van een andere invalshoek te verkennen. P.S. Dit geheim niet aan anderen vertellen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 19 april 2007

Door: Mario Blomme over Arabba

2de week maart 2007 in Arraba. Klein, niet toeristisch dorp louter in functie van de aaneengesloten skigebieden rond het Sellamassief (o.a. Wolkenstein, Pordoi) die je zowel met de zon mee als tegen kunt rondskiën in circa 4 uur: aan te raden de plaatselijke gebieden ook te doen: wondermooie natuur. Daarnaast ook veel mogelijkheden in Alta badia (bereikbaar via 3-tal zetelliften): veel blauwe en rode pistes tot in La Villa. Mogelijkheid bestaat zelfs om te skiën op grondgebied van Cortina d'Ampezzo (via groepstaxi en na afdaling terug met de skies aan een paardensleeslee, kostprijs 7 euro extra. Op het verouderde hotel na ('Albergo Pordoi') een aanrader ook al gezien de grote kans op veel zon.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 15 februari 2007

Door: Lorenzo over Arabba

We zijn er verleden jaar begin maart een week geweest en dit jaar gaan we terug in maart . De zon was de hele week van de partij en op twee dagen verse sneeuw s' morgens... schitterend. We zijn al in veel gebieden in Italie gaan skiën en dit vonden we het beste en mooiste van heel Italie, door zijn grote met namelijk de Sella Ronda is iedere skidag anders en ondek je telkens andere pistes. Alleen de apres ski is een tegenvaller. Weinig tot niks moest dit in orde komen op termijn is Arabba de max !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2007

Door: Anoniem over Arabba

Wij hebben vorige Kerst (22-30 dec 2006) doorgebracht in Arabba met 'Snowdream'. Het was een 100% geslaagde vakantie. Ook al was de hoeveelheid sneeuw gering, alle pistes en ook de Sella Ronda waren open. Het weer was schitterend, elke dag zon, zon en zon, voor eten en drinken kon je ons altijd vinden op de terassen van de berhutten (we hebben geen enkele hut aan de binnenkant gezien). Wij logeerden in Hotel Olympia, een eenvoudig, verzorgd hotel, ruime kamers, goed eten en met een skiroom aan de liften waar wij onze ski's/botten verwarmd konden achter laten (luxe!). Voor het après-ski gebeuren kan men hier nog veel van Oostenrijk leren! Wij gaan zeker nog terug naar dit skigebied, het is zo uitgestrekt, we hebben er nog veel pistes te ontdekken!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 januari 2007

Door: Anoniem over Arabba

Ook dit jaar hebben we een skivakantie gepland in Arabba. Reeds enkele jaren bezoeken we dit skigebied en nog altijd ontdekken we nieuwe pistes.Dat is de grote troef van dit uitgestrekte skigebied. Het is een gebied die zeker aan te raden is voor beginners, maar ook de ervaren skier zal er zeker zijn gading vinden. Nu nog wat werken aan een betere apres-ski en wedden dat dit gebied bij vele skifanaten in de smaak zal vallen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 1 december 2006

Door: Anoniem over Arabba

Reeds 5 jaar gaan we op skivakantie naar Arabba, omdat het een enorm mooi en uitgestrekt skigebied is. Er zijn voldoende pisten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Na 5 jaar skiën ontdekken we elk jaar nog nieuwe pisten. Op gebied van après-ski kan er nog veel verbeteren. Zeker aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2006

Door: Anoniem over Arabba

ik bezocht dit dorp van 4 januari t/11 januari 2006. Schitterend weer. strakblauwe lucht en fantastische pistes.Goed gepreprareerd!Het nadeel van dit dorp is, dat er hoge bergen omheen liggen en in januari heel erg weinig zon in dit dorp komt.In het centrum slecht 1 1/2 uur(van 11 tot half 1)Het was in die tijd wel ca 12 graden onder nul, en dan in de schaduw echt koud.Dus alleen zon op de hoger gelegen pistes en boven op de bergen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen