Recensies Les 7 Laux

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Les 7 Laux wilt kiezen. Een recensie over Les 7 Laux kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Les 7 Laux zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Les 7 Laux achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2019

Door: Cornee over Les 7 Laux

Wel voor beginners en gezinnen

De opmerking dat het gebied minder geschikt zou zijn voor beginners en gezinnen is onterecht. Er zijn voldoende makkelijke blauwe en groene pistes (beide dalafdalingen naar Prapoutel en oefengebiedjes) en het is een overzichtelijk compact gebied. De geel gearceerde route (Eekhoorntjespad) is heel geschikt om met het hele gezin te doen. Via 'Sneeuwfun' ook Nederlandse les, van jong tot oud, voor alle niveaus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Les 7 Laux

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Les Sept-Laux. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark gesloten