Beoordelingen Les Gets

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Les Gets te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Les Gets ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Les Gets op wintersport zijn geweest. Ben jij in Les Gets geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Annemieke over Les Gets

Les Gets is een gezellig dorp met veel winkels, hotels en restaurants direct aan de piste.

Les Gets is een gezellig dorp met veel winkels, hotels en restaurants direct aan de piste. Heerlijke brede pistes, goed geprepareerd. Gezellige après-ski onderaan de piste. Meeste accomodaties op loopafstand van de pistes.

Top sfeer, fijne pistes, leuke apres ski
Duur, lastig parkeren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 maart 2017

Door: Miranda over Les Gets

Gezellig dorp

Speciaal voor families is het een mooi ski gebied. Kinderen kunnen er super uit de voeten en ook voor ervaren skiërs is er voor elk wat wils.

Gezellig dorp. Vriendelijke mensen. Veel gezinnen.
Wel zo links en rechts verouderde liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Linda over Les Gets

Zeer goed skigebied - spijtig oude liften

Sneeuwzekere locatie - Op de Mont Chery zeer oude liften maar prachtige pistes.

sneeuwzeker, vriendelijkheid
oude liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 november 2014

Door: Ferry over Les Gets

Geweldig gebied en gezellig dorp!

Afgelopen winter voor het eerst in Les Gets geweest, en was zeker voor herhaling vatbaar! Geen strakke moderne huizen maar gewoon gezellige en knusse sfeer en authentieke chalets. Heel veel skimogelijkheden, je kunt in meerdere gebieden skiën en kan de hele week skiën op elke keer andere pistes. Ook voor kinderen is het er fantastisch. Kom er graag weer terug!

Uitgebreid skigebied
Knusse sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 december 2013

Door: Nanda Boers over Les Gets

Authentiek dorpje met sfeer en weinig tot geen hoogbouw

Ben nu 2x in Les Gets geweest en het bevalt nog steeds. Voor 2014 heb ik daarom weer geboekt in dit authentieke Franse dorpje waar iedereen nog vriendelijk is, zowel in de restaurants, de supermarkt als in de sportzaak. Ski's worden gratis bijgesteld (ik had eigen ski's meegenomen). Je kunt vanuit Les Gets twee skigebieden bereiken, het gebied van de Mont Chery (heel rustig) of richting Morzine en andere dorpen in de buurt. Het complete gebied Portes du Soleil is fantastisch gelegen en zeer uitgestrekt, met veel naaldbomen. Prachtig! Voor beginners zijn er veel oefenpistes en voor de gevorderden voldoende rode en zwarte pistes. De wachttijden bij de liften zijn acceptabel en bij sommige liften is er bijna niemand. Ook niet in de voorjaarsvakantie. Vanaf de autosnelweg is het nog slechts enkele kilometers naar het dorp, dus ideaal te bereiken per auto.

Liften altijd op loopafstand
Authentiek dorp
Geen overlast van luidruchtige après-ski
Het gebied ligt niet zo hoog, maar is redelijk sneeuwzeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 juli 2013

Door: Suzanne over Les Gets

Superleuk romantisch wintersportdorpje

Vorig jaar zijn mijn man en ik in Les Gets geweest met onze kinderen (5 en 7) en we hebben een supervakantie gehad. Het dorp is zo gezellig en het straalt echt een sprookjesachtige sfeer uit, vooral 's avonds! Het skigebied was super voor de kinderen, ze hebben geen betere eerste wintersportervaring kunnen hebben volgens mij. Er werd op een heel leuke manier lesgegeven en ze hebben heel veel geleerd in één week. In het dorp zijn veel restaurantjes en het was 's avonds ook erg leuk bij de schaatsbaan. Wij hebben niks beters kunnen wensen :)

Ontzettend kindvriendelijk
Sprookjesachtig dorp
Veel leuke en lekkere restaurantjes
Geen negatieve punten kunnen ontdekken haha :)!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 februari 2011

Door: Richard over Les Gets

Les Gets is een bijzonder mooi dorp op ca 1200 meter hoogte in de Franse Alpen. Er zijn veel skimogelijkheden voor iedereen. Van een indianendorp voor kleine kinderen tot tochten van 60 km lang. De horeca is prima. Leuke restaurants. La Pela en Le Flambaux zijn aanbevelingen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 februari 2011

Door: Anoniem over Les Gets

De Sneeuw ondanks de conditie super goed!!! Mont CHery heel rustig en perfect skien. De zon is heerlijk warm en op deze zuid helling is een zeer goed restaurant boven aan de berg waar je heerlijk van het uitzicht en de zon kan genieten!!! Het dorp is helemaal top en super veel activiteiten voor groot en klein!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: Guus over Les Gets

Mooi gebied. Ben een keer in de zomer geweest, huisje van kennissen. Fijn wandelen en zeer goed voor de down hillers (fietsers). In januari 2006 heel veel sneeuw zeer goed kunnen skien, leuk dorpje. Je moet gewoon een keer gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2006

Door: Anoniem over Les Gets

es Gets. We zijn er (weer) geweest met de kerstvakantie rond oud en nieuw. Heerlijk appartement voor 8 personen gehuurd vlakbij het kerkje.. We zaten er met 6 in. 4 ruime kamers met prima bedden, 3 badkamers, keuken met alles er in, ongekende luxe, en, voor Franse begrippen, super groot. Ruim genoeg voor 8 volwassenen en nog wat kleine kinderen. Garage binnen, voor 2 auto 's (heb je ook verder niet meer nodig). En dan midden in het dorp bij piste. Alles op korte loopafstand. Een enorm skigebied voor beginners en gevorderden. Leuke terassen. Goede skischolen. Skiën en snowboarden binnen een week geleerd. Langlaufen, wandelen, ook tochten in een prachtig gebied. Prima materiaal gehuurd. Skipas vooraf geboekt: levert korting op. Gebied in een lange dag te bereiken vanuit midden Nederland. Wat een omgeving we hebben allen genoten! Tja uit eten en drinken kost wel wat, maar als je in een appartement zit zoals wij hadden kook je met plezier om de beurt zelf. Bakker vlakbij. Leuke supermarktjes. We gaan vast weer. o ja zeer geschikt voor kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 oktober 2005

Door: R.P. Bontje over Les Gets

Les Gets -het leukste skidorp van Frankrijk?! Frankrijk zou geen leuke dorpen hebben en die Oostenrijkse sfeer missen? Ga dan 'ns naar Les Gets en je bent gelijk genezen. Top skien (Portes du Soleil), leuke terassen op de piste, bars, restaurants, apres ski en een leuk oud centrum. 's middags lunchen in Champery, in de namiddag een koffietje bij Le Schuss? Les Gets is bovendien een dorp met voornamelijk chalets en geen flats. Wij boeken meestal een hotel (Stella) direct of als we met vrienden gaan een chalet van ILS. Have fun.....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 oktober 2005

Door: Theo S uit Zuidwolde over Les Gets

Reeds een voldoende ruim eigen skigebied (tussen Les Gets en Morzine) met desnoods doorskieen naar het gigantische gebied van Portes du Soleil (Avoriaz en Zwitserland). Vrij veel blauwe pistes met aankomst in plezierig authentiek frans dorp. Vooral voor relaxed skieen op niet te grote afstand zonder zuidduitse files.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen