Beoordelingen St. François Longchamp

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. François Longchamp te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. François Longchamp ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. François Longchamp op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. François Longchamp geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 november 2016

Door: Ciska over St. François Longchamp

Fijn sneeuwzeker skidorp

Heerlijk skigebied, vooral voor beginners en gevorderden. Vanwege de hoge ligging meestal voldoende sneeuw. Vrij rustig skioord, alhoewel het de laatste jaren drukker wordt.

Prima pistes, gunstig prijsniveau, voldoende restaurants en winkels.
Bij slecht weer ga je niet even naar een ander dorp vanwege de lange weg naar het dal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: marlies over St. François Longchamp

Geweldig skigebied voor jong en oud

De sneeuwomstandigheden waren niet zo goed begin januari maar toch hebben we leuk kunnen skiën en heerlijk gewandeld.

Pistes goed bereikbaar
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 21 september 2015

Door: anneke weijman over St. François Longchamp

geweldig

het is een supergebied. Zit altijd in appartement boven in het dorp. Vertrek voor de deur en eindigen voor de deur. Kan niet beter kan alle kanten op. Heerlijke tochten naar Valmorel. weinig wachttijd

alles
niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2013

Door: marie over St. François Longchamp

Top familieplek

Voor tweede keer in een drukke periode in een nieuw chalet in St. François Longchamp geweest. Wat een heerlijke plek. Niet of nauwelijks wachten bij de lift, brede pistes, gemoedelijke sfeer en voldoende variatie. Je kan snel met de kinderen omhoog, zonder moeilijke pistes tegen te komen. Ligging in een kommetje zodat er verschillende mogelijkheden zijn om bij de centrale plek te komen. Mooi vuurwerk met Oud en Nieuw.

Aan de piste
Brede pistes
Drukke verbindingspiste Valmorel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 januari 2012

Door: Anoniem over St. François Longchamp

komen net van hier terug, qua skigebied enorm tevreden, zeker en vast voldoende pistes, zowel moeilijke als makkelijke voor iedereen een aanrader.. qua appartement enorm enorm ontevreden, veel te klein (en hadden dan nog gehuurd voor 6 personen terwijl we maar met 4 waren) apres ski kon heel wat beter vond ik, niet voldoende variatie en ambiance. maar toch een aangename vakantie gehad, geen files bij de liften, gezellige omgeving en winkeltjes, maar zou er geen tweede keer meer terugkeren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2011

Door: Vangelis over St. François Longchamp

Voor de 2e keer in Saint Francois Longchamp geweest (in maart 2007 en eind jan/begin feb 2011) in Les 4 Vallees. Appartement zoals je mag verwachten: niet heel ruim, maar netjes. TIP: neem altijd een 3 kamerappartement ivm de ruimte!! Alle balkons op de zon en direct aan de piste. Dorp is aan het uitbreiden en enkele liften zijn gemoderniseerd naar snelle 6 persoons stoeltjesliften. Derhalve korte wachttijden. Vriendelijke !!! mensen in de winkels en restaurants die vrijwel allemaal engels spreken. Dorp is in een aantal niveau's verdeeld en daarom liggen winkeltje, restaurants en barretjes wel wat verspreid. 's Avonds weinig vertier. Groot skigebied (samen met Valmorel) en prima voor beginners/licht gevorderden en kinderen. Iets minder interessant voor gevorderden vanwege de vele groene/blauwe pistes. Voor snowboarders is er geen echt fun-park. Afdaling naar Valmorel is prima en eenmaal daar boven, sta je op een prachtig plateau met vrij eenvoudige pistes en enkele mooie afdalingen naar Valmorel. Saint Francois Longchamp is nog niet heel bekend bij het publiek, maar daar zal de komende jaren wel verandering in komen. Ik ga in ieder geval nog een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2010

Door: Anno , Alie , Jan en Carolien over St. François Longchamp

Wij gaan nu voor de derde keer, de pistes zijn mooi breed en je kunt fantastisch naar Valmorel skieen, kortom zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2009

Door: Anoniem over St. François Longchamp

Wij zaten in Le Hameau, was echt super! Lekker dichtbij de piste. Die zagen we vanuit ons appartement, lift was 50m lopen ongeveer. Yeti bar was niet de aller drukste maar toch erg gezellig. Les gehad, groepsles was erg goed alleen de priveles was minder. Die man kon nauwelijks Engels terwijl er aangegeven was dat ik Engels wil. Maar toch wel wat geleerd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2009

Door: Ed over St. François Longchamp

Ik ga over 2 weken voor de 5e keer naar dit gebied, ideaal skigebied voor gezinnen, appartementen liggen rechtstreeks aan de piste, de auto kan de hele week in de garage, Valmorel is een leuk autovrij dorpje met een geweldige Italiaan. Onderhoud van het materieel is prima, liften worden vervangen door grotere en moderne, op dit moment zijn ze bezig om de 4-stoeltjeslift in het dorp te vervangen door een snellere 6-stoeltjeslift, check de webcam.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 januari 2009

Door: Robin over St. François Longchamp

Ben net terug. Prima skigebied, niet te druk en gezellige Yeti. Heb de skikaart nu voor me, Yeti ligt in 1650. Ons appartement lag erboven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 28 januari 2009

Door: Anoniem over St. François Longchamp

Klein, maar gezellig dorp. Het is goed eten in La Godille. Excuus Gerard, Yeti Bar ligt wel op 1450.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2009

Door: gerard franke over St. François Longchamp

The Yety Bar ligt in St Francois Longchamp 1650 en niet op 1450. Het is een heel leuk ski gebied met voor elk wat wils. De appartementen liggen aan de ski piste's, net als de Yety Bar. Groeten, Gerard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 januari 2009

Door: Anoniem over St. François Longchamp

In de laatste week van 2008 en het prille begin van 2009 hebben wij met zo'n 40 man in Saint Franchois vakantie gevierd. Ik had wat scepsis initiee vanwege de hoogtes van de pistes, maar dat is enorm meegevallen. Sneeuw en pistes waren prima, gelukkig niet al te druk. Je kunt doorsteken via de Colle Madeleine naar plaatsjes als Valmorel, en dat is erg leuk om te doen. Wat mij betreft een leuk ski gebeid, voor beginners en gevorderden. Dorpje zelf, Longchamp 1450, is klein maar heeft een aardige apr ski bar, Yeti, en als je maar veel zingt etc (u know) is het daar goed vertoeven, vooor een uurtje per dag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen