Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Romantik Hotel Schweizerhof

Grindelwald | Berner Oberland | Zwitserland
Afbeelding - romantik-hotel-schweizerhof-2
Afbeelding - romantik-hotel-schweizerhof-8
Afbeelding - romantik-hotel-schweizerhof-3
Afbeelding - romantik-hotel-schweizerhof-1
Het exclusieve 5-sterren Romantik Hotel Schweizerhof is rustig, maar ook centraal gelegen, op ca. 150 m van het centrum van het beroemde gletsjerdorpje Grindelwald. De Jungfraubahn bereik je na ca. 150 m en de Firstbahn bereik je na ongeveer 350 m. De langste rodelpiste van de Faulhorn naar Grindelwald eindigt bij goede sneeuw direct bij het hotel. Je kunt bij aankomst en vertrek gratis gebruik maken van de pendeldienst van het hotel van en naar het treinstation van Grindelwald (na aanmelding vooraf) en naar de Firstbahn (zie beschrijving ter plaatse).

Tot de faciliteiten van het traditionele First Class hotel horen een receptie, een lobby, een lift, Wi-Fi, een verblijfsruimte met een bibliotheek, een kinderspeelkamer, een eetzaal, een restaurant, een bar, een terras (afhankelijk van het weer) en een ski- en schoenenruimte. Een parkeergarage (tegen betaling) is eveneens beschikbaar.

Ontspannen kun je in het ca. 650 m² wellnessgedeelte met een binnenzwembad, een stoombad, een Finse sauna, een bio-sauna en een rustruimte. In het beautycentrum worden o.a. massages, geurbaden, stone-therapie en shiatsu aangeboden (tegen betaling). Op alle wellnessbehandelingen in het hotel ontvang je 20% korting (zie informatie ter plaatse, reservering vóór aankomst is aanbevolen).
Afbeelding - romantik-hotel-schweizerhof-2

Romantik Hotel Schweizerhof

  • Grindelwald
  • Berner Oberland