Hoogte: 1619 Meter

Grächen in het kort
  • Grootste kinderland van Zwitserland
  • Tal van familie activiteiten
  • Vier lopende banden en twee oefenliften

Sisu de sneeuwvogel zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijke wintersport beleven in Grächen. Ze kunnen spelen in het kinderpark, eten in de Mac Sisu en leren skiën op de oefenweide. Als de kinderen geluk hebben, komt Sisu zelf ook nog even een kijkje nemen! Grächen is een buitengewoon kindvriendelijke wintersportbestemming.

Sprookjesgondel
De kinderogen beginnen al te glinsteren bij de tocht naar boven in de sprookjesgondel. Tijdens tocht naar de Hannigalp (2114 m) wordt er in de cabines met sprookjesthema (10) een sprookje verteld.

SiSu familiepark
Het SiSu familiepark is met een oppervlakte van 50.000 m2 het grootste kinderland van Zwitserland. Er zijn onder andere diverse oefenweides die worden ontsloten door vier lopende banden, twee oefenliften, een tubing baan en een sprookjesiglo waar films worden gedraaid.

Funslopes
De Family Funslope is er voor avontuurlijke families die niet terugdeinzen voor een beetje uitdaging. Diverse elementen en obstakels moeten op deze funslope bij de Paradislielift worden overwonnen. In dezelfde omgeving ligt ook de Skimoviepiste waar je je een slalom op video kunt laten vastleggen, om deze later op internet terug te kijken.

Familierestaurant Hannigalp
Van al dat skiën en al die activiteiten krijg je trek. De plek om met kinderen te lunchen is het familiebergrestaurant Hannigalp. Nadat er weer wat energie bij de kids in zit, kunnen ze door naar het SiSu Wolkenland (indoor speelparadijs) dat zich in hetzelfde gebouw bevindt.

Après-ski voor kinderen
Iedere maandag is er van 14:00 tot 15:00 uur speciale après-ski voor kinderen. Onder leiding van SiSu wordt er gedanst en gezongen.

Overige activiteiten voor families in Grächen
Grächen heeft zo veel activiteiten voor families, het is te veel om op te noemen. Zo kunnen kids hun eigen pizza maken en bakken, kan er in een pistenbully worden gereden of gezellig worden gefonduud in een gondel. Ook het sprookjes speurtocht door het dorp, waarbij er raadsels moeten worden opgelost is een aanrader.

 Skischool voor kinderen Grächen

Kinderland aanwezig Speelplaats
Min. leeftijd (in maanden) 24 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 6 Naam mascotte SiSu
Prijs per dag incl. lunch - Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch - Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Grächen voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend 6 Prijs per dag excl. lunch € 32
Min. leeftijd (in maanden) 24
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen