Skip to navigation Skip to main content
Afbeelding - meiringen-hasliberg_5
© Jungfrau Region
Zwitserland

Familievriendelijk Meiringen-Hasliberg

Gebaseerd op 12 reviews

Meiringen-Hasliberg voor families

Zeer uitgebreid kinderland
Gratis kinderlift bij de Bidmi lift
‘Families welkom’ label

Haslital is een familievriendelijk wintersportdal in het Berner Oberland. Skihäsliland is de plek waar de jongste wintersporters zich zullen vermaken. Skihäsliland ligt bij het middenstation van de Bidmi-lift en is onder meer voorzien van een skicarrousel, 3 kinderliften en een iglodorp. Bij de 1840 meter hoge Käserstatt ligt een speciaal funpark voor kinderen. De obstakels zijn zo aangepast dat ze hier uitstekend uit de voeten kunnen. Meiringen-Hasliberg beschikt over het label ‘Familien Wilkommen’, wat de kindvriendelijkheid van deze bestemming onderstreept.

Skihäsliland Bidmi
Skihäsliland is het kinderland van skigebied Meiringen-Hasliberg en beschikt over alle voorzieningen die nodig zijn om spelenderwijs te leren skiën. Het kinderland staat te boek als één van de beste in Zwitserland. Skihäsliland beschikt onder andere over een skicarrousel, drie kinderskiliften, 2 lopende banden en een iglodorp. Het kinderland beslaat een oppervlakte van maar liefst 30000 m² en ligt bij het Bidmi-middenstation.

Rodelen in Meiringen-Hasliberg
Een wintersport in het Haslital is niet compleet zonder te hebben gerodeld. De 3 km lange Mägisalp – Bidmi rodelbaan is ideaal voor jong en oud en start bij bergstation Mägisalp. De familievriendelijke Käserstatt – Lischen rodelbaan is 4 km lang en gaat vanaf de de Käserstatt via de Balisalp naar middenstation Lischen.

Meiringen-Hasliberg voor de kinderen
Kinderopvang
Kinderopvang vanaf 36 maanden
Aantal uren kinderopvang 6 uur per dag
Prijs zonder lunch
Prijs met lunch
Kindercarrousel
Vliegend tapijt
Kinderlift 1
Belevenispark
Speeltuin
Mascotte
Naam van de mascotte Snowli