Hoogte: 600 Meter

Meiringen-Hasliberg in het kort
  • Zeer uitgebreid kinderland
  • Gratis kinderlift bij de Bidmi lift
  • ‘Families welkom’ label

Haslital is een familievriendelijk wintersportdal in het Berner Oberland. Skihäsliland is de plek waar de jongste wintersporters zich zullen vermaken. Skihäsliland ligt bij het middenstation van de Bidmi-lift en is onder meer voorzien van een skicarrousel, 3 kinderliften en een iglodorp. Bij de 1840 meter hoge Käserstatt ligt een speciaal funpark voor kinderen. De obstakels zijn zo aangepast dat ze hier uitstekend uit de voeten kunnen. Meiringen-Hasliberg beschikt over het label ‘Familien Wilkommen’, wat de kindvriendelijkheid van deze bestemming onderstreept.

Skihäsliland Bidmi
Skihäsliland is het kinderland van skigebied Meiringen-Hasliberg en beschikt over alle voorzieningen die nodig zijn om spelenderwijs te leren skiën. Het kinderland staat te boek als één van de beste in Zwitserland. Skihäsliland beschikt onder andere over een skicarrousel, drie kinderskiliften, 2 lopende banden en een iglodorp. Het kinderland beslaat een oppervlakte van maar liefst 30000 m² en ligt bij het Bidmi-middenstation.

Rodelen in Meiringen-Hasliberg
Een wintersport in het Haslital is niet compleet zonder te hebben gerodeld. De 3 km lange Mägisalp – Bidmi rodelbaan is ideaal voor jong en oud en start bij bergstation Mägisalp. De familievriendelijke Käserstatt – Lischen rodelbaan is 4 km lang en gaat vanaf de de Käserstatt via de Balisalp naar middenstation Lischen.

 Skischool voor kinderen Meiringen-Hasliberg

Kinderland aanwezig Speelplaats
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 6 Naam mascotte Snowli
Prijs per dag incl. lunch - Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 50 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Meiringen-Hasliberg voor de kinderen

Kindercrèche - Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend - Prijs per dag excl. lunch -
Min. leeftijd (in maanden) -