Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Das Hotel Panorama

Meiringen-Hasliberg | Berner Oberland | Zwitserland
Afbeelding - das-hotel-panorama-6
Afbeelding - das-hotel-panorama-12
Afbeelding - das-hotel-panorama-4
Afbeelding - das-hotel-panorama-10
Het comfortabele 3-sterren Das Hotel Panorama ligt op ongeveer 1.061 m hoogte in Hasliberg-Reuti, direct tegenover de bergliften naar Meiringen en naar Bidmi. Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk om tot aan de accommodatie te skiën. Het centrum van Hasliberg bereik je na ongeveer 50 m. Naar Meiringen reis je gemakkelijk via de berglift of met de auto (ca. 16 km). Een bushalte vind je ongeveer 100 m verderop. Als je met de trein aankomt, biedt het hotel je een transfer vanaf het station van Meiringen aan. Neem voor verdere informatie vooraf contact op met het hotel.

Het goed onderhouden hotel bied je een mooi uitzicht over het Haslital, Eiger en Wetterhorn en beschikt over een lobby met receptie en Wi-Fi, lift, zit- en leeskamer, tv-ruimte, ontbijtzaal, eetzaal, restaurant, bar, speelkamer, terras, ski- en schoenenruimte alsmede parkeerplaatsen, een parkeergarage en een oplaadstation voor elektrische auto's (beide tegen betaling). Op aanvraag kun je de sauna en de rustruimte gebruiken (volgens beschikbaarheid).

Op bepaalde tijdstippen vindt tussen de Mägisalp en Bidmi gratis nachtskiën (voor houders van meerdaagse skipassen, informatie onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse) plaats. De rodelbus van Meiringen naar de Große Scheidegg kun je op bepaalde momenten gratis gebruiken (voor houders van skipassen voor 4 dagen en meer, informatie onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse). Ook is de rodelverhuur bij de Schwarzwaldalp met korting mogelijk (informatie onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Kamers
De gezellige kamers beschikken over een douche/wc, sat-tv, Wi-Fi, telefoon, föhn en een balkon of terras.
Afbeelding - das-hotel-panorama-6

Das Hotel Panorama

  • Meiringen-Hasliberg
  • Berner Oberland