Skip to navigation Skip to main content

Wintersport onderzoek 2023/2024: doe je mee?

Lachen in de sneeuw

Net als in de afgelopen jaren, hebben we ook dit jaar weer een wintersport enquête opgesteld. Niet alleen zijn we benieuwd hoe het dit seizoen zit met jouw wintersportplannen, ook hebben we een aantal andere thema’s rondom wintersport die we je graag voor willen leggen. Heb jij 5 minuten tijd om mee te doen aan dit online onderzoek?

Wintersport enquête 2023/2024

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt onder wintersporters in Nederland en België. Hoe kijken jullie naar de komende winter? Heb je je skivakantie al geboekt en ga jij dingen anders doen gezien de huidige prijsstijgingen? Ook zijn we benieuwd hoe jij denkt over de trend rondom de flexibele prijzen wanneer je online een skipas koopt en waar jij je wintersportspullen aanschaft. Daarnaast horen we graag welke content jij graag terugziet op onze website.

Blij bergen
Wij zijn al helemaal klaar voor de winter! Jij ook?

Wat doen we met de resultaten?

Na afloop van het onderzoek zullen we uiteraard ook de uitkomsten weer met jullie delen via onze website. Daarnaast hebben we veel contacten in de Alpen die ook altijd benieuwd zijn naar de ontwikkelingen in Nederland. Maar misschien nog wel belangrijker is dat we de content die we publiceren op onze website en social kanalen aansluiten op waar jullie behoefte aan hebben. Kortom, we zijn heel benieuwd naar jullie mening en jullie wensen.

 

Alvast bedankt voor je tijd!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.