Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza skiet in 2117 of Sweden

Ribbeltjes piste in de ochtend
© Spalder Media Group

Sinds enkele jaren skiën wij, wanneer we op reis zijn voor Snowplaza.nl of Skiinformatie.nl, vaak in de kleding van 2117 of Sweden. Een merk dat ons aanspreekt vanwege het design en de kleuren. Maar ook het feit dat er merinowol in de kleding is verwerkt én dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling en productie van de wintersportkleding. Ben je benieuwd naar onze ervaring met het merk? Lees dan even verder en bekijk de video.

Stoer design en mooie kleuren

Sinds 2017 skiën we regelmatig in de kleding van 2117 of Sweden en daar zijn we erg tevreden over. We vinden de looks van de kleding stoer en uniek, wat ons erg aanspreekt. Daarnaast zijn de kleuren mooi en origineel. Dit jaar zijn de dames te zien in fris licht blauw/groen, terwijl de mannen in bruin/goud rondskiën. We kiezen meestal voor dezelfde kleur broek en jas, zodat het een mooi geheel vormt.

Skiën in Ski Juwel
© Spalder Media Group
Mooie pakken waarin we ons goed kunnen bewegen op de piste

Merinowol in de kleding

Als koukleum ben ik extra blij dat 2117 of Sweden merinowol in zijn skipakken verwerkt. Dit houdt je extra lekker warm en het is een kwalitateitsproduct. Vooral in bijvoorbeeld de shells (dus ski-jassen zonder voering), zorgt de merinowol voor net een beetje meer bescherming tijdens de koude dagen. En een ander groot voordeel van merino is dat het geen geurtjes opneemt. Niet dat we stinken natuurlijk 😉, maar het is wel fijn om er zeker van te zijn dat ook na dagen in dezelfde jas te lopen, er geen nare luchtjes ontstaan.

Eco-label voor duurzaamheid

In deze tijd is duurzaamheid erg belangrijk en 2117 of Sweden is hier gelukkig al jarenlang actief mee bezig. Zowel qua materialen als productie van de kleding. Daarom staat er ook met trots het ‘eco’ logo op de kleding. Aangezien wij duurzaamheid ook belangrijk vinden, skiën we niet elk jaar in een nieuw pak, maar gebruiken ze meerdere seizoenen.

Genieten van het uitzicht in Ski Juwel
© Spalder Media Group
We zijn redelijk gemakkelijk te herkennen op de piste ;-)

Vragen en complimenten

Niet alleen vinden wij de kleding van 2117 of Sweden mooi, we krijgen ook regelmatig complimenten wanneer we onderweg zijn in de Alpen of vragen via social media: “Wat een cool pak, waar is die van?”. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! Maar heel eerlijk: we zijn ook wel gemakkelijk te herkennen met de grote logo’s op onze rug.

 

Kortom, we zijn erg tevreden over 2117 of Sweden en onze partner In2SportBrands en je zult ons de komende jaren vast nog veel vaker in deze skikleding zien!

Solden Fotopunt
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.