Skip to navigation Skip to main content

Het blijft maar sneeuwen in de wintersportlanden

Westendorf Webcam (1)

Ook vandaag komen de vlokken weer in groten getale uit de lucht in de wintersportlanden. In Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië blijft het de hele dag bewolkt en sneeuwrijk. Het tweede deel van de sneeuwdump, die vorige week begon, stelt niet teleur. Het is inmiddels diep winters op veel plekken in de Alpen. Kijk je mee naar een paar webcams van vanochtend?

Wauw, wat een sneeuw!

Wat komt de sneeuw weer met bakken uit de hemel. Beter kan het seizoen niet starten, toch?! Lokaal is er sinds vorige week al meer dan twee meter verse sneeuw uit de lucht komen vallen. Het is inmiddels begin december, maar zo winters hebben we het rond deze tijd van het jaar al lang niet meer gehad! Geniet je mee van wat heerlijke beelden van vanochtend?

Val d'Isère, Frankrijk
Val d'Isère, Frankrijk
Oberstaufen, Duitsland
Oberstaufen, Duitsland
Garmisch-Classic
Garmisch-Classic, Duitsland
Kaltenbach, Oostenrijk
Kaltenbach, Oostenrijk
Ramsau, Oostenrijk
Ramsau, Oostenrijk
Val Gardena, Italië
Val Gardena, Italië
Bayerische Zugspitzbahn, Duitsland
Bayerische Zugspitzbahn, Duitsland
Obertauern, Oostenrijk
Obertauern, Oostenrijk
Mayrhofen, Oostenrijk
Mayrhofen, Oostenrijk
Schlappin, Klosters (Zwitserland)
Schlappin, Klosters, Zwitserland
Oberstdorf, Duitsland
Oberstdorf, Duitsland
Tschagguns, Montafon
Tschagguns, Montafon, Oostenrijk
Seefeld
Seefeld, Oostenrijk
Anne

Over Anne

Anne is absoluut verliefd op de bergen, al sinds het moment dat ze kon lopen en op ski's werd gezet in haar geboorteland Oostenrijk. Ze trok zelfs met de kleuterklas al de bergen in om er te skiën of te wandelen. Toen ze op vijfjarige leeftijd naar Nederland verhuisde, werden deze bergavonturen voortgezet. In de winter combineert zij haar familiebezoeken altijd met een wintersport, omdat ze er allemaal van overtuigd zijn dat dit de leukste activiteit ooit is! Bij Snowplaza op de redactie kan Anne nu het hele jaar door genieten van wintersport en alles wat daarbij hoort.