Skip to navigation Skip to main content

White Pearl Mountain Days in het Skicircus

Van 15 t/m 30 maart 2019 kun je in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn genieten van de White Pearl Mountain Days. Verheug je op skiën onder zonnige omstandigheden, waarbij de White Pearl Mountain Days voor de overige ingrediënten zorgen: coole sounds, heerlijk eten, een gezondheids- en fitnessprogramma én een zonnige ligstoel! Tal van hutten, restaurants en hotels doen mee aan het evenement en overal in het skigebied valt wel iets te beleven. Geniet van prachtige momenten en geef je wintersport in het voorjaar iets extra’s met de White Pearl Mountain Days. De toegang is geheel gratis!

Het Ibizagevoel in de bergen

Met de White Pearl Mountain Days wordt voorjaarsskiën in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn naar een hoger plan getild. Het evenement heeft het ‘Ibiza in de bergen gevoel’, duurt 14 dagen en bestaat uit 5 pijlers: voorjaarsskiën op 270 pistekilometers, sounds van internationale dj’s en live performances, culinaire hoogtepunten van sterrenkoks en nieuwkomers in de kookwereld, healthy lifestyle met onder meer mountain yoga en alpine lifestyle in de skihutten.

Geweldige muzikale acts

Tijdens de White Pearl Mountain Days kun je de dag starten met een yogasessie bij zonsopkomst, een winterse bootcamp of een skitoer samen met een gids. Daarna is het tijd om onder het genot van een heerlijk zonnetje af te dalen van de pistes die nog altijd in topconditie zijn. Wanneer de buik begint te rammelen, kun je je in de vele skihutten te goed doen aan culinaire lekkernijen. Daarnaast zijn er tal van muzikale acts, met onder andere Thomas Daubek, Daniel Lopergolo, Karotte en Graham Candy. Een veelzijdig muzikaal programma met verschillende muziekstijlen.

Iedereen is welkom

Verwacht echter niet dat de White Pearl Mountain Days een exclusief VIP-feest is dat alleen toebehoort aan de jetset. Iedereen is welkom. Van iemand die gewoon een dagje komt skiën in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, tot vakantiegangers die een week doorbrengen in één van de dorpen. De deelnemende skihutten zorgen voor de juiste sfeer en decoratie die past bij het evenement. De nadruk ligt op de activiteiten die overdag worden georganiseerd, maar na zonsondergang vinden er ook in de diverse nachtclubs feestjes plaats. Wel bestaat er de mogelijkheid om de speciale Members Card aan te schaffen. Deze kaart kost €95,- per persoon/per dag en biedt onder andere toegang tot de exclusieve ‘members lounge’ en ook kun je van de VIP-Shuttle service gebruik maken.

White Pearl Mountain Days in het Skicircus

Pearl Mountain Days in een notendop

  • Livemuziek en internationale dj’s in tal van skihutten
  • Live performances (oa. acrobaten, dansacts, ….)
  • Culinaire highlights en sterrenkoks
  • Zonnige voorjaarsomstandigheden
  • Sportieve activiteiten (oa. yoga, wandelen bij zonsopkomst)
  • Gratis toegang

Lees hier meer over de White Pearl Mountain Days en bekijk het programma >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.