29 november 2016 door Yvonne in 'Algemeen''

Onze redacteuren gaan natuurlijk regelmatig naar de mooiste wintersportbestemmingen. We houden jullie met veel plezier op de hoogte van deze reizen, de bestemmingen en wat er gebeurt in de wintersportwereld. Maar, wat wij ook heel graag willen weten, is wat jullie favorieten zijn op het gebied van wintersport! Vandaar dat we ook dit jaar weer zijn gestart met de Snowplaza Awards. Hier vind je een overzicht van alle Awards. Vanaf nu kun je ook stemmen op jouw favoriete rollerbaan en skihal.

Snowplaza Awards 2017

Tijdens de Snowplaza Awards 2017 zijn we op zoek naar jullie favorieten in meerdere categorieën. Twee van deze categoriën zijn 'Beste rollerbaan 2017' en 'Beste skihal 2017'. Welke vind jij de beste van winterseizoen 2016/2017? Je kunt stemmen op de awards t/m 20 maart 2017. En ook leuk: je maakt automatisch kans op één van de vijf skipassen!

Beste rollerbaan 2017

In Nederland hebben we helaas niet de mogelijkheden om met de skilift naar de top van een prachtige witte piste op 2500 meter te gaan. Maar, gelukkig hebben we wel andere mogelijkheden! De rollerbaan is zeer populair onder de Nederlanse wintersporters. De ideale manier om de techniek onder de knie te krijgen toch? Heb jij ook leren skiën op een rollerbaan? Of misschien ga je elk jaar voor de wintersport een paar keer naar een rollerbaan om de benen alvast te trainen

Klik hier om te stemmen op jouw favoriete rollerbaan >

Beste skihal 2017

Naast de rollerbaan kun je in Nederland natuurlijk ook leren skiën en snowboarden bij een indoor skihal. Het voordeel hiervan is dat je het 'echte' pistegevoel ook leert kennen. En het is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk! Ga jij wel eens naar een skihal of heb je er leren skiën?

Klik hier om te stemmen op jouw favoriete skihal >

Stem ook op de andere Snowplaza Awards 2017:

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.