Skip to navigation Skip to main content

De prijswinnaars van de wintersport en skiset zijn bekend!

7766 - De prijswinnaars van de wintersport en skiset zijn bekend! (1)

De afgelopen weken kon je meedoen aan twee winacties op Snowplaza. In groten getale namen jullie deel aan deze beide prijsvragen. Meedoen kon tot en met gisteren. Uit alle goede antwoorden hebben we de gelukkige prijswinnaars getrokken. In dit artikel maken we de prijswinnaars bekend van de volledig verzorgde wintersportreis inclusief hotel op basis van halfpension en skipas naar Gerlos voor 2 personen en de complete skiset voor kids. Lees snel verder om te kijken of je gewonnen hebt.

Head skiset voor kids

Samen met de online wintersportshop 247 sport hadden we deze actie opgezet, waarbij je ski's, skistokken en skischoenen voor jouw kind kon winnen. De winnaar kan zelf de maat van de ski's en schoenen kiezen. Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag: "Welke term wordt veel gebruikt om kinderen skiën te leren?". Het juiste antwoord was: pizzapunt maken.

De winnaar van de HEAD skiset is geworden: Marielle van Schravendijk

TUI wintersport naar Gerlos

Meer dan 12.000 mensen deden mee aan onze prijsvraag, waarmee je een compleet verzorgde wintersport van Tui voor 2 personen naar Gerlos kon winnen. De reis t.w.v. € 1590,- is inclusief verblijf in hotel Gerloserhof*** op basis van halfpension en een 6-daagse skipas. De vraag die je hiervoor moest beantwoorden was: “Welke bar in Gerlos mag je absoluut niet missen tijdens de après-ski?”. Het juiste antwoord was natuurlijk de Cin Cin, één van de populairste bars van Gerlos.

De winnaar van deze geweldige vakantie is: Cassandra Panayotopoulos

Houd onze website in de gaten voor meer leuke acties

Snowplaza feliciteert de prijswinnaars van harte en wenst hen veel plezier met de gewonnen prijzen. Heb jij niet gewonnen? Houd dan vooral onze website in de gaten voor leuke nieuwe winacties!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.