25 oktober 2016 door Joris in 'Nieuws''

In Kirchberg opent deze winter de allereerste all-inclusive après-ski bar van de Alpen. In de nieuw te openen ‘Heidi & Peter’ (voorheen London Pub) kun je voortaan de hele avond onbeperkt drinken voor een vast bedrag. Met de komst van ‘Heidi & Peter’ is het all-inclusive concept ook doorgedrongen tot de après-ski wereld. Dat niemand eerder op dit briljante idee is gekomen! De toegangsprijs is inclusief fris, bier, wijn én sterke drank. Ook een rondje Schnapps kun je dus gewoon bestellen voor je vrienden!

Onbeperkt drinken in ‘Heidi & Peter’

Bij binnenkomst in de ‘Heidi & Peter’ betaalt iedere bezoeker een vast bedrag dat naarmate er meer mensen komen oploopt. Zo betalen de eerste 100 bezoekers € 19,- en de volgende 100 mogen onbeperkt drinken voor € 28,-. Vroeg aan de après-ski beginnen loont dus in deze nieuwe après-ski bar. Verder kun je van ‘Heidi & Peter’ de vaste après-ski ingrediënten verwachten: de juiste hits, een gezellige sfeer en feest tot in de kleine uurtjes.

Après-ski in Kirchberg

Met de komst van ‘Heidi & Peter’ heeft Kirchberg er weer een nieuwe après-ski hotspot bij. Hier moet men de iconische London Pub weliswaar voor opgeven, maar de nieuwe bar belooft dit gat moeiteloos op te vullen. Ook Der Tiroler is traditiegetrouw een bar die het wintersportpubliek goed weet te vinden. Fun, Friends & Flügel is het motto van de Eisbar, vanaf een uur of 5 tot middernacht gaat het hier helemaal los. In de Boomerang gaat het er een stukje rustiger aan toe, dit is ook een goede plek om live sport te kijken.

Wat vind jij van de komst van een all-inclusive après-ski bar in Kirchberg? Laat een reactie achter!

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.