24 oktober 2016 door Joris in 'Nieuws''

Word een Arena Champion in de Zillertal Arena!

In de Zillertal Arena heb je deze winter de mogelijkheid om een Arena Champion te worden. In het skigebied zijn 12 challenges (uitdagingen) te vinden. Wanneer je 6 van de 12 voltooid, ontvang je het Champions Book: een fotoboek met leuke herinneringen! Om hier aanspraak op te maken moet je op zoek naar de SkiMovie routes, Speed Check routes en Photopoints in de Zillertal Arena. Van te voren alleen even je skipasnummer registreren en er staat je niets meer in de weg om een kampioen van de Zillertal Arena te worden!

Stap 1. Registreer je skipas

Om een Arena Champion te worden dien je alleen van te voren je skipas te registreren. Op deze manier personaliseer je je skipas en ontvang je na voltooiing van de challenge je eigen Champions Book.

Stap 2. SkiMovie

In de Zillertal Arena zijn vier SkiMovie routes. Op de Kreuzwiesn-X-Press in Zell, bij de Ebenfeld X-Press in Gerlos en bij de Gipfelbahn in Königsleiten (2x) kun je je afdaling op video vastleggen. In Königsleiten kun je zelfs met vier personen tegelijk over de afdaling met sprongen, golven en steile bochten.

 • BMW xDrive Cup Skimovie route in Zell / Action Park
 • SkiMovie route in Gerlos / Ebenfeld-X-Press
 • BMW xDrive Cup Skimovie route in Königsleiten / Gipfelbahn
 • SkiMovie route in Königsleiten / Gipfelbahn

Speed Check

Speed Check

Stap 3. Speed Check

Op de plekken van de SkiMovie zijn ook de Speed Check routes te vinden. Hier dien je zo hard mogelijk naar beneden te skiën om je maximale snelheid vast te leggen. Voor kinderen is er een speciale Kids Speed Check Strecke in Gerlos.

 • BMW xDrive Speed Check route in Zell / Action Park
 • Kids Speed Check route in Gerlos / Ebenfeld-X-Press
 • Speed Check route in Königsleiten / Gipfelbahn
 • BMW xDrive Speed Check route Hochkrimml / Plattenkogellift

Stap 4. Fotopoints

Op vier plekken in de Zillertal Arena vind je fotopoints voor het maken van een unieke herinneringsfoto. Samen met mascotte FUNty ga je automatisch op de foto met een schitterend panorama op de achtergrond. Later kun je de foto’s door middel van je skipasnummer gratis downloaden.

 • Arena Stadl / Zell
 • Arena Center / Gerlos
 • Dorfbahn / Königsleiten
 • Plattenkogel-X-Press II / Hochkrimml

Photopoint Arena Center / Gerlos

Photopoint Arena Center / Gerlos

Arena Champions Book

Als je 6 van de 12 uitdagingen hebt voltooid ontvang je het Arena Champions Book. Hierin staan de foto’s, video’s en gegevens van jouw tour door de Zillertal Arena! Leuk om aan het thuisfront te laten zien en als herinnering aan je wintersport!

Informatie Zillertal Arena

De Zillertal Arena is al jaren een populaire wintersportbestemming onder Nederlanders. De dorpen Gerlos, Zell am Ziller, Wald im Pinzgau en Königsleiten bieden alles voor een onbezorgde wintersport. Après-ski, sneeuwzekerheid, veelzijdige pistes, authentieke hutten, je vindt het hier allemaal! In totaal biedt de Zillertal Arena 143 kilometer pistes en 52 kabelbanen. Ieder type skiër kan hier uit de voeten en ook families vinden hier goede faciliteiten.

4 dagen Zillertal Arena incl. skipas v.a. € 197,- >

Arena Champions Book

Arena Champions Book

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.