Skip to navigation Skip to main content

Win een compleet verzorgde wintersport in Gerlos

7386 - Win een compleet verzorgde wintersport in Gerlos (1)

Gerlos is veruit één van de meest populaire wintersportbestemmingen onder Nederlanders. De pistes van het grote en afwisselende skigebied Zillertal Arena, maar zeker ook de oergezellige après-ski, maken dat we jaarlijks massaal naar dit Oostenrijkse dorp afreizen. Wil jij een wintersport in Gerlos zelf een keer uittesten? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en maak kans op een compleet verzorgde wintersport voor 2 personen, inclusief hotel met ontbijt & diner en een 6-daagse skipas.

Doe nu mee en win een wintersport in Gerlos >

Met TUI naar Hotel Gerloserhof***

In samenwerking met TUI hebben we net als vorig jaar een prijsvraag opgezet. Wat kun je winnen?
Een compleet verzorgde wintersport naar Gerlos voor 2 personen:

  • 7 nachten verblijf in Hotel Gerloserhof***
  • op basis van halfpension (ontbijt & diner)
  • 6-daagse skipas voor de Zillertal Arena

Zo kun je winnen

Om kans te maken op deze geweldige vakantie hoef je slechts antwoord te geven op één simpele vraag: "Welke bar in Gerlos mag je absoluut niet missen tijdens de après-ski?". Voor de die-hard Gerlosgangers is deze vraag natuurlijk niet zo moeilijk. Ben jij nog niet op de hoogte van de après-ski hotspots in dit Tiroolse dorp, klik dan even verder naar de pagina over après-ski in Gerlos.

Meedoen kan tot 15 november 2016

Deze prijsvraag loopt tot dinsdag 15 november. We verloten de reis onder alle goede inzenders. De winnaar kan kiezen uit een aantal vertrekdata voor de wintersport: 7 of 14 januari, 11, 18 of 25 maart 2017. Na het bepalen van de vertrekdatum hoeft de prijswinnaar alleen nog maar te beslissen wie met hem of haar mee mag en het feest in Gerlos kan beginnen. De winnaar zullen we bekend maken via onze website en social media.

Doe nu mee en win een wintersport in Gerlos >

Veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.