4 augustus 2020 door Thijs in Nieuws

Vakantiegangers die momenteel op vakantie zijn in de Alpen, zullen vanmorgen raar hebben opgekeken bij het openen van de gordijnen. Op veel plekken is verse sneeuw gevallen! Een zonnige wandeling of genieten van het uitzicht bovenop een berg zit er momenteel niet in. Het zit potdicht en er kan vandaag nog de nodige verse sneeuw bij vallen. Hoewel de sneeuw bijzondere plaatjes geeft, zullen de mensen in de Alpen er niet al te blij mee zijn. Na vandaag keert de zomer langzaam weer terug en laat de zon zich weer vaker zien. Tot die tijd kunnen we nog even genieten van sneeuwbeelden midden in de zomer!

Aftellen naar het wintersportseizoen

Bij het zien van deze sneeuwbeelden begint het bij mij alweer te kriebelen. Hoewel het pas begin augustus is, ben ik alweer aan het aftellen naar het wintersportseizoen. Heb jij je wintersport voor het komende seizoen al geboekt? Met de bestemmingswijzer kun je op zoek gaan naar een geschikte bestemming. Vervolgens kun je in het aanbod van touroperators kijken naar een geschikte reis of zelf op zoek gaan naar een hotel of vakantiewoning. Groepsreis? Geef je wensen door en doe een vrijblijvende aanvraag!

Sölden

Webcam Sölden
Sölden

Mayrhofen

Webcam Mayrhofen
Mayrhofen

Kühtai

Webcam Kühtai
Kühtai

Zugspitze

Webcam Zugspitze
Zugspitze

Samnaun

Webcam Samnaun
Samnaun

Jungfrau Region (Lauberhorn)

WEbcam Lauberhorn
Jungfrau Region

Chamonix

Chamonix

Santa Caterina Valfurva

Webcam Santa Caterina
Santa Caterina

Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen