Skip to navigation Skip to main content

Gstaad: heerlijk voorjaarsskiën tijdens de 'Snow & more' weken

Gstaad staat met name bekend om de ‘rich & famous’ die er jaarlijks vakantie komen vieren. Maar natuurlijk is dit verre van het enige interessante wat deze wintersportbestemming te bieden heeft. Gstaad ligt in het westen van het Zwitserse kanton Bern. In het skigebied zijn 10 mooie chalet dorpen te vinden, omgeven door zo'n 220 kilometer aan pistes. Nieuwsgierig? Beleef het nu zelf tijdens de 'Snow & more' weken, van 6 maart t/m 3 april!


Gstaad

Brede pistes, fijne bergrestaurants en adembenemende panorama’s, dat is Gstaad Mountain Rides. Het skigebied bestaat uit 3 deelskigebieden: Gstaad-Zweisimmen, Glacier 3000 en Château-d’Oex. Een skipas voor 6 dagen is geldig in heel Gstaad Mountain Rides. In totaal 220 pistekilometers tussen de 1000 en 3000 meter. In het gebied zijn 10 skischolen, 8 kinderpistes, 3 snowparken en een funslope te vinden. Het enige nadeel van het skigebied is dat het niet overal aan elkaar verbonden is, waardoor je soms de auto of de bus moet gebruiken. Maar dit is het zeker waard. Wil je dit voorjaar met het gezin op wintersport? Boek dan nu tijdens de 'Snow & more' weken, tussen 6 maart en 3 april, dan boek je niet alleen een vakantie naar de sneeuw, maar ook naar de zon. Deze speciale deal is inclusief skiles voor kinderen tot 15 jaar én je krijgt elke dag een winterbelevenis (sneeuwschoenwandelen, skitour). Wat wil je nog meer?

Gstaad: genieten met het hele gezin

Gstaad: ultieme wellness bestemming

In 2008 creëerde Zwitserland het keurmerk ‘Wellness Destination’, voor Zwitserse vakantiebestemmingen met een rijk aanbod aan wellness en een hoog service niveau. In Gstaad vormen 6 spa & wellness hotels en het Gstaad Sports Centre samen het vlaggenschip van de wellness in Gstaad.

Gratis skiles voor kinderen t/m 15 jaar tijdens de 'Snow & more' weken!

Familiebestemming Gstaad

Ook families zijn meer dan welkom in Gstaad. Tijdens de 'Snow & more' weken zit de skiles voor kinderen van 3 tot 15 bij de deal inbegrepen. Het skigebied biedt meerdere skipistes die geschikt zijn voor beginners en kinderen. Voor de kleinsten zijn er kinderpistes. Voor een dag zonder de kinderen is er een ruim aanbod aan kinderopvang.

Ben jij in Gstaad geweest? Deel jouw mening en schrijf een beoordeling >

Genieten van de 180 loipenkilometers

Activiteiten naast de skipiste

Naast het skigebied, het wellness aanbod en de familiefaciliteiten biedt Gstaad natuurlijk nog veel meer. Gstaad beschikt over een van de grootste langlaufgebieden van Zwitserland, met 180 kilometer aan loipen. Leuk voor het hele gezin is natuurlijk rodelen, mogelijk op 8 rodelpaden. Liever winterwandelen, sneeuwschoenwandelen, winterfietsen op een fatbike, schaatsen, tennissen, zwemmen, paardrijden of badmintonnen? Geen probleem, in Gstaad kan het allemaal! Wil je graag meerdere activiteiten uitproberen? Het leuke aan de 'Snow & more' weken is de dagelijks inbegrepen winterbelevenis (activiteit).

Bekijk hier de 'Snow & more' voorjaarswintersport deal van Gstaad >

Genieten van een zon, een prachtig uitzicht een heerlijke pistes tijdens de 'Snow & more' weken

Ga nu naar Gstaad tijdens de 'Snow & more' weken!

Lijkt Gstaad jou de ultieme wintersport locatie en wil je graag in het voorjaar wintersporten? Boek dan nu een wintersportvakantie naar Gstaad tussen 6 maart en 3 april 2016. Tijdens de 'Snow & more' weken kan je kiezen tussen een pakket voor 4 of voor 7 nachten halfpension in een hotel.
- 4 nachten is inclusief een 3-daagse skipas, skilessen voor kinderen van 3 tot 15 jaar en dagelijks een winteractiviteit (skitour, sneeuwschoenwandelen, skien met een gids), vanaf CHF 765,- (€694) per persoon.
- 7 nachten is inclusief een 6-daagse skipas, skiles voor kinderen van 3 tot 15 jaar en dagelijks een winteractiviteit (skitour, sneeuwschoenwandelen, skiën met een gids), vanaf CHF 1403,- (€1273) per persoon.

Boek hier een 'Snow & more' week in Gstaad >

Winter Yvonne

Over Yvonne

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.