23 september 2015 door Yvonne in 'Evenementen''

Ischgl

Hét hoogtepunt van elk wintersportseizoen is het openingsconcert 'Top of the Mountain' in Ischgl. Onder andere Robbie Williams, Pink, James Blunt, Deep Purple en Rihanna hadden al de eer om het wintersportseizoen te mogen openen. De act van 2015 werd al aan het eind van seizoen 2014/2015 bekend gemaakt: Supertramp. Helaas gaat dit concert niet door. Gelukkig is er vervanging gevonden! En het is zeker geen kleine naam.


Fun, fun, fun!

The Beach Boys it is! Trek je zwembroek over je skibroek aan en vergeet ook je Hawaï blouse niet, California komt naar Ischgl! Naast "Fun, fun, fun!" ken je de Beach Boys misschien van hun hits "Surfin'USA", "God only knows" en "Kokomo". Ondanks dat de heren al 50 jaar in de running zijn, verwachten we een fantastische show. Wil je het met eigen ogen meemaken? Grijp dan je ski's en snowboard en kom op 28 november naar Ischgl. Een geldige skipas biedt toegang tot het openluchtconcert. Een dagpas kost €65,-. Ga je mee?

Bekijk ook de Top of the Mountain Concerts van afgelopen jaren

James Blunt
Nickelback
Robbie Williams

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen