19 april 2014 door Thijs in 'Materiaal'' | 2 Reactie(s)

Dit is de tijd om nieuwe ski’s te kopen!

Eieren zoeken, uitgebreid ontbijten en met z'n allen naar de woonboulevard, het Paasweekend is aangebroken! Ook zijn er nog mensen naar de Alpen vertrokken om het skiseizoen af te sluiten. De omstandigheden zijn op dit moment niet zoals je die in deze tijd van het jaar zou verwachten. Er valt nog verse sneeuw! Eind april is ook de ideale periode om nieuwe ski’s te kopen. Bij veel winkels profiteer je momenteel van hoge kortingen op het materiaal van afgelopen seizoen. Je kunt nu (online) nieuwe ski’s en/of skischoenen kopen tegen scherpe prijzen!

Wintersportzaken in Nederland

In plaats van de IKEA of de woonboulevard kun je er tijdens Pasen ook voor kiezen om een rondje langs de diverse wintersportzaken te maken. Vrijwel overal is de uitverkoop begonnen dus het loont om nu op zoek te gaan naar nieuwe ski’s. Overal in Nederland zijn grote wintersportzaken die hun overjarige materiaal met hoge kortingen van de hand doen. Hecht je waarde aan net dat beetje extra service dan kun je beter op zoek gaan naar een lokale wintersportwinkel. Hier betaal je misschien net iets meer, maar weet je zeker dat je met een paar ski’s de deur uit gaat die bij je passen.

Online nieuwe ski’s bestellen

Weet je precies wat voor ski’s je zoekt dan kun je je zoektocht naar een nieuw paar ski’s het beste online voeren. Bij webshops profiteer je vaak van nog hogere kortingen dan dat je bij een normale winkel doet. Wanneer je ook nog eens buiten de landsgrenzen speurt valt er nog meer prijsvoordeel te halen. Enkele Duitse webshops zijn zeer scherp geprijsd en bieden momenteel kwalitatief goede skisets (met binding) aan voor spotprijzen.

Online nieuwe ski’s bestellen

Tweedehands materiaal kopen?

Nu het skiseizoen op z’n einde loopt wordt binnenkort op internet en in winkels ook weer massaal tweedehands materiaal aangeboden. Voor je besluit gebruikte ski’s te kopen is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Het belangrijkste is dat je het belag en de kanten goed controleert! Check of de onderkant van de ski’s glanzen van de wax en of er geen diepe krassen in zitten. Het is belangrijk dat de kanten van de ski’s nog mooi recht zijn en dat deze niet al volkomen is weggeslepen. Krassen aan de bovenkant zijn minder van belang maar je wilt natuurlijk wel een ski waar je mee gezien mag worden. De ski’s die afgelopen winter zijn verhuurd komen binnen nu en enkele weken in de verkoop.

Ski aanbiedingen: voordelig ski’s kopen

Bij Duijvestein profiteer je tijdens de Paasdagen van maar liefst 50% korting op wintersportkleding. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan of ben je niet op zoek naar een nieuwe jas dan kun je online ski’s bestellen met maximaal 40% korting. Van freeride modellen tot all mountain ski’s. Op Onlineskishop.nl is de verkoop van materiaal van afgelopen seizoen ook begonnen. Hier kunnen met name liefhebbers van Atomic en Salomon hun slag slaan. Sport Conrad heeft een uitgebreid aanbod en het voordeel loopt hier soms, bijvoorbeeld bij de Fischer RC4, op tot meer dan € 600,-! Neem ook een kijkje bij Sport Bittl, wellicht vind je bij dit sportwarenhuis net het paar ski’s dat je zoekt. De verzendkosten vanuit Duitsland zijn vaak te vergelijken met die in Nederland dus hier hoef je het niet voor te laten.

Koop jij wel eens wintersportmateriaal online en ken je nog goede webshops? Laat een reactie achter!

Ski aanbiedingen: voordelig ski’s kopen

Reactie(s)

door Helen Drieman op 6 mei

Ik koop skispullen vaak online. Lekker makkelijk en vaak ook nog voordelig. Pas een snowboard besteld op http://www.nul15.nl. Die verkopen erg mooie merken!door Björn op 3 maart

Kijk eens op Ekosport.nl Grote online store met winkel in Frankrijk. Zelf heb ik hier mooie ski schoenen voordelig gekocht.Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen