Skip to navigation Skip to main content

Win een skibril naar keuze van Salomon

53958 - Win een skibril naar keuze van Salomon (3)
© Louis Garnier

Gelukkig nieuwjaar! Om 2022 maar meteen goed te beginnen, hebben we heel leuk nieuws. Samen met onze collega's van Skiinformatie.nl en partner Salomon hebben we een te gekke winactie voor je opgezet. Wie nu het juiste antwoord geeft op de prijsvraag, maakt automatisch kans op een skibril naar keuze van Salomon! Doe snel mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze gave prijs.

Salomon skibrillen

Voor wie op wintersport gaat is een goede skibril onmisbaar. Niet alleen biedt een skibril je optimaal zicht in alle weersomstandigheden, je beschermt er ook je ogen mee. Die combinatie zorgt voor optimaal pisteplezier! Salomon heeft een uitgebreid assortiment goggles voor volwassenen en kinderen, in allerlei soorten en formaten. Het maakt niet uit voor welke bril je kiest, allemaal beschermen ze je ogen 100% tegen schadelijke UV-stralingen, wind, sneeuw en eventuele voorwerpen. Bovendien reduceren de brillen het felle witte licht van de sneeuw, wat de kans op vermoeide ogen vermindert. En, met een beetje mazzel houd je er nog een mooie goggleface aan over ook!

53958 -  (6)
© Louis Garnier

Unieke technologieën voor het beste resultaat

De skibrillen van Salomon bieden het beste resultaat op de pistes dankzij unieke technologieën. Tussendoor van lens wisselen kan eenvoudig met het Twin Lock System. Bij goggles die over dit systeem beschikken, verwissel je snel van lens, zelfs met handschoenen aan. De Custom ID Fit zorgt voor een pasvorm die is afgestemd op elke unieke gezichtsvorm en de Photochromic-technologie past de donkerheid van de lens aan de lichtomstandigheden aan. In het topsegment vind je brillen met de befaamde SIGMA-lenstechnologie. Door deze technologie is het kleurcontrast nog beter en kun je dieptes uitstekend inschatten.

Doe mee met de prijsvraag en win

Enthousiast geworden? Doe dan snel mee met de prijsvraag! Meedoen is ontzettend simpel. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de skibril van Salomon naar keuze*, is het juiste antwoord geven op de vraag: ‘Hoeveel goggles heeft Salomon in het assortiment?’. Vervolgens laat je je gegevens achter en daarna is het afwachten. Deelnemen kan tot en met zondag 23 januari 2022. De winnaar wordt op maandag 24 januari 2022 bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina. Succes! Kom je er nu echt niet uit? Kijk dan eens op deze pagina ›

* Let op: skibril naar keuze afhankelijk van de beschikbaarheid.

Uitgebreid assortiment

Durf je het lot niet te tarten en wil je hoe dan ook aankomende winter met nieuwe Salomon goggles op de piste verschijnen? Neem dan eens een kijkje op de website. Salomon heeft een uitgebreid assortiment goggles en daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor skimateriaal, skikleding, gadgets en protectiemateriaal. Kun je meteen een bijpassende outfit bij je skibril scoren!

53958 -  (7)
© Louis Garnier
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.