Skip to navigation Skip to main content
53938 - Skigebieden met Nederlandstalige skileraren voor families (3)

Met al die verschillende wintersportlanden, skigebieden, dorpjes en resorts, kun je nog weleens door de bomen het bos niet meer zien. Dat maakt de keuze voor een geschikte bestemming voor een gezinsvakantie in de sneeuw soms moeilijk. Ga je met de hele familie op wintersport, dan is in ieder geval een hele fijne bijkomstigheid als er skiles in je eigen taal gegeven wordt. Kids kunnen in hun moedertaal de fijne kneepjes van het vak leren, en volwassenen die hun techniek even een boost willen geven pakken dat in no time op. Dit zijn 7 skigebieden voor families met Nederlandstalige skileraren. En het allerhandigste: je kunt meteen via CheckYeti je lessen online regelen!

Boek online je skiles bij CheckYeti in meer dan 500 skigebieden

Groepsles, privéles, hele skidagen of halve, les in het Nederlands, Duits, Engels of Spaans... Als beginner die voor het eerst ski's aanraakt of als ervaren skiër of snowboarder die toe is aan een opfriscursus... Naar wat voor skiles je ook op zoek bent, CheckYeti is het grootste portaal om online je skilessen te boeken. Via de website heb je een overzicht van de beste aanbiedingen bij verschillende skischolen in meer dan 500 skigebieden. Je kunt makkelijk scholen met elkaar vergelijken, exact selecteren waar je naar op zoek bent (zoals skiles in het Nederlands), aanbevelingen bekijken en gratis annuleren. En dat voor voordelige prijzen! Bovendien bespaart het je lange wachttijden voor de skischool en een hoop chaos op je eerste wintersportdag. Vind jouw ideale skischool, regel je lessen alvast online en boek voor een gunstige prijs op de website van CheckYeti. Geen stress meer na aankomst, maar meteen een relaxed begin van je vakantie.

Online skilessen boeken bij CheckYeti

Grindelwald - Zwitserland

Grindelwald maakt deel uit van de Zwitserse Jungfrau Ski Region, een omvangrijk en afwisselend skigebied met ruim 200 km pistes in Zwitserland. Het is een heerlijke bestemming voor een wintersport met de hele familie, want dankzij het veelzijdige aanbod kan ieder gezinslid hier lekker afdalen. Kids kunnen terecht bij het Männlichen kinderland, een uitgebreid gebied met glooiende afdalingen en oefenliften. Hier hebben ze alle ruimte om de pizzapunt te oefenen en de eerste bochten te maken. Er zijn verschillende skischolen met Nederlandstalige skileraren en juist daarom behoort Grindelwald tot de fijne skigebieden voor families. Wel zo makkelijk om in je eigen taal aangemoedigd te worden! Je kunt online alvast je lessen boeken en de beste aanbiedingen vinden.

Boek skiles in Grindelwald
53938 -  (9)

Courchevel - Frankrijk

Het Franse Courchevel bestaat uit een verzameling dorpskernen die direct aan de pistes van het enorme Les Trois Vallées liggen. Dit is met 600 pistekilometers een van de grootste skigebieden ter wereld. Daardoor heeft het qua afdalingen absoluut voor iedere wintersporter genoeg te bieden. Deze omvang doet overigens niets af aan de familievriendelijkheid, want wat betreft voorzieningen ontbreekt het je hier aan niets. De Easy Rider-pistes zijn glooiend, breed en ingericht voor beginnende skiërs, maar er zijn ook hele leuke funpistes voor kids. En ga je op skiles, dan hoef je je geen zorgen te maken over je Franse taalvaardigheid: je kunt gewoon les in het Nederlands boeken. De kinderlanden voor de allerkleinsten, beginnersgebieden oftewel 'Zen-areas' of het Family Park... Er is genoeg mogelijkheid om in alle rust te leren skiën. CheckYeti heeft meer dan acht aanbiedingen voor Nederlandse skiles in Courchevel, waar je vooraf online je les voor de beste prijs kunt regelen.

Boek skiles in Courchevel

Fieberbrunn - Oostenrijk

Het Tiroolse Fieberbrunn in Oostenrijk maakt deel uit van het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Veel gezinnen met kinderen keren jaarlijks terug naar dit fijne skiresort. Het skigebied telt ruim 270 km aan pistes maar dankzij een verbinding met Zell am See-Kaprun heb je toegang tot ruim 400 pistekilometers. Én ultieme sneeuwzekerheid! Het funpark en de vele funpistes maken het vooral een echte tip onder de skigebieden voor families. Van de verschillende dorpjes rondom het skigebied is Fieberbrunn ideaal voor een verblijf met kinderen. Het is authentiek, gezellig en je vindt bij het dalstation van de Doischberg gondel een zonnig kinderland. Daarnaast zijn er leuke activiteiten te doen, zoals een avontuurlijk ritje in Timoks Alpine Coaster. Ook voor skiles van Nederlandstalige skileraren ben je hier aan het juiste adres.

Boek skiles in Fieberbrunn
53938 -  (10)

Saas-Grund - Zwitserland

In het hart van het Saastal ligt het rustige, gezinsvriendelijke en prachtige Saas-Grund. Een populaire plek voor een wintersport in Zwitserland met kinderen vanwege het vriendelijke karakter en uitstekende faciliteiten. Omgeven door tientallen vierduizenders en afdalingen die tot grote hoogte reiken, is er aan wintersportmogelijkheden geen gebrek. Het sneeuwzekere oord is een stuk goedkoper dan buurdorp Saas-Fee. Bijgelegen skigebied Hohsaas-Kreuzboden is overzichtelijk, beschikt over fijne oefenweides, goede skischolen en opvang. Alle ingrediënten voor een familievakantie in de sneeuw! Mocht je in Saas-Fee willen skiën, dan kun je een gratis skibus nemen die je door het dal vervoert. Ook in Saas-Grund wordt er skiles in het Nederlands aangeboden, welke je eenvoudig online met CheckYeti kunt regelen.

Boek skiles in Saas-Grund

Winterberg - Duitsland

Bij onze oosterburen vind je een compact gebied dat niet mag ontbreken aan het rijtje met skigebieden voor families met Nederlandstalige skileraren. We hebben het natuurlijk over Winterberg. De bestemming is populair onder families die een paar dagen de sneeuw op willen zoeken zonder te ver te hoeven rijden. Er ligt iets meer dan 27 km aan pistes die overwegend blauw en rood kleuren, ideaal voor een korte skitrip met de familie of beginnende wintersporters. Met gezellige hutten voor de lunch of een pauze, kindvriendelijke afdalingen, rodelmogelijkheden en leuke skischolen is er meer dan genoeg te doen voor een skivakantie. Ook in het Duitse Winterberg worden er skilessen door Nederlandstalige leraren verzorgd.

Boek skiles in Winterberg

Ehrwald - Oostenrijk

Een van de leukste skigebieden voor families met Nederlandstalige skileraren is ongetwijfeld de Tiroler Zugspitz Arena. Het Oostenrijkse skigebied telt zeven gebieden die bij elkaar goed zijn voor zo'n 143 km aan pistes. Er zijn snowparks, glooiende afdalingen, familievriendelijke skipasprijzen en leuke funpistes. Misschien wel de fijnste plek voor een wintersport met kinderen is Ehrwald, een gezellige Oostenrijkse plaats gelegen aan drie van de deelskigebieden. Skigebied Ehrwalder Alm heeft al eens een onderscheiding ontvangen voor kindvriendelijkheid, dus dat je hier als familie goed terecht kan is duidelijk. Voor ons is het fijn dat er Nederlandse skiles aangeboden wordt, wel zo makkelijk als je je techniek gaat bijspijkeren of je kids kennis laat maken met de skisport. Voorkom dat je in de rij moet staan bij de skischool en regel ook voor je wintersport in Ehrwald alvast skiles online.

Boek skiles in Ehrwald
53938 -  (11)

Tignes - Frankrijk

Nog een Frans resort waar je uitstekend heen kunt voor een familiewintersport én Nederlandstalige skileraren zijn, is Tignes. Het hooggelegen skigebied is ontzettend sneeuwzeker en ideaal voor een skivakantie met het hele gezin. Tignes beschikt namelijk over verschillende gebieden speciaal voor beginners maar heeft tegelijkertijd de gevorderde skiër meer dan genoeg te bieden. Uitdaging voor iedereen vind je in Gliss'Park, er is genoeg actie in het DC Park en voor de allereerste kennismaking met ski's is het gebied Ski Start je beste vriend. Voor wie er op les wil gaan zijn er excellente skischolen waarbij je niet moeilijk hoeft te doen in het Frans. Een mooie bestemming voor een wintersport in de Franse Alpen!

Boek skiles in Tignes

Dit weblog is geschreven in samenwerking met CheckYeti.

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.