Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de wintersport in Frankrijk is bekend

53833 - De winnaar van de wintersport in Frankrijk is bekend (3)

De afgelopen weken kon je op Snowplaza meedoen met een hele leuke winactie. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag ‘In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?’, maakte je automatisch kans op een wintersport in Frankrijk met Sunweb. Duizenden wintersporters hebben meegedaan en vandaag is het zo ver: de winnaar is bekend. Benieuwd of jij de gelukkige bent?

Wintersport in Les Portes du Soleil

Met ruim 600 pistekilometers behoort Les Portes du Soleil tot de grootste skigebieden van de Alpen en de wereld. Dit grensoverschrijdende skigebied heeft niet alleen pistes in Frankrijk, maar ook in Zwitserland. Daarmee heb je ook meteen het antwoord op de prijsvraag ;-). Les Portes du Soleil biedt voor ieder wat wils. Met zo'n 320 km aan blauwe, 210 km aan rode en 70 km aan zwarte pistes valt er voor ieder type wintersporter genoeg te beleven. Je kunt hier elke dag prachtige tochten skiën en er is altijd wel een fijne berghut waar je van een typisch Frans wintersportgerecht kunt genieten.

53833 -  (3)
© Sunweb

En de winnaar is...

Samen met Sunweb geven we een geweldige vakantie in Frankrijk weg. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maakte je de afgelopen weken automatisch kans op een skivakantie van drie nachten in Résidence Atria Crozats in Avoriaz. Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is geworden: Peter Groll. Van harte gefeliciteerd, jij gaat in januari 2022 naar Les Portes du Soleil. We hebben je een mailtje gestuurd met meer informatie.

Niet gewonnen? Boek vanaf zelf vanaf € 109,- p.p. naar Frankrijk

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch graag op wintersport naar Frankrijk? Bij Sunweb boek je al een vakantie naar de Franse Alpen vanaf € 109,- per persoon. Maar ook voor een wintersport in de andere Alpenlanden kun je hier terecht. Van een chalet aan de piste tot een knus pension of een luxe hotel. Bij Sunweb vind je het allemaal!

Bekijk hier het complete aanbod bij Sunweb
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.