Skip to navigation Skip to main content

MyMountainClub Oberstdorf Kleinwalsertal: punten sparen & inwisselen

52947 - MyMountainClub Oberstdorf Kleinwalsertal: punten sparen & inwisselen (3)

Sinds dit seizoen kun je in skigebied Oberstdorf Kleinwalsertal punten sparen! En die punten kun je inwisselen voor onder andere korting op je skipas of rekening in het bergrestaurant. Hoe je mee kunt doen? Aanmelden voor de MyMountainClub, punten verzamelen en inwisselen maar! In dit weblog meer informatie over de nieuwe MyMountainClub in Oberstdorf Kleinwalsertal.

Trouwe gasten worden beloond

Met de invoering van de MyMountainClub wil Oberstdorf Kleinwalsertal trouwe klanten belonen. Wie veel en vaak op de pistes van deze ‘twee landen skiregio’ skiet ontvangt veel punten en dus veel voordeel. Zo verzamel je dus niet alleen geweldige momenten op de pistes en in het skigebied, maar ook punten! Onder andere door gewoon te skiën, challenges te behalen en iets te bestellen in het bergrestaurant. Wie veel punten verzamelt, profiteert van veel korting.

52947 - (6)
Door onderweg te zijn in het skigebied ontvang je punten

Stap 1: aanmelden MyMountainClub

Download de OK Bergbahnen app en meld je aan voor de MyMountainClub. Klik op ‘MyMountainCard-Points’ en voer het 23-cijferige nummer van je skipas in. Hierna kan het sparen van punten beginnen!

Stap 2: punten verzamelen

Stap in de lift, ga skiën, doe een bestelling in een bergrestaurant, op diverse manieren kun je punten verzamelen. De punten worden opgeslagen in de MyMountainClub en indien je er voldoende hebt verzameld kun je ze inwisselen voor korting.

Waar kan ik punten mee verzamelen?

 • Adler 7: bezoek de Adler 7 stations. 25 punten per station + 100 punten voor complete challenge
 • Early Bird Ifen: ski voor 08:30 uur de Ifen dalafdaling (20 punten)
 • First Run: doe voor 10:00 uur één van de dalafdalingen (20 punten)
 • Weekday ski: skidag tussen maandag en vrijdag (60 punten)
 • Weekend ski: skiën op zaterdag of zondag (50 punten)
 • Bon Appétit 15: geeft € 15,- uit in een bergrestaurant (15 punten)
 • Foody Five: bezoek vijf verschillende bergrestaurants en geef minstens € 15,- uit (100 punten)

Stap 3: punten inwisselen

Ga met je smartphone naar een van de kassa’s, bergrestaurants of partners, open de OK Bergbahnen app en wissel je punten in voor korting.

 • 50% korting op je dagkaart (-500 punten)
 • 25% korting op je bergrestaurant rekening (-300 punten)
52947 - (7)
Wissel je punten in bij de kassa of een bergrestaurant

Meer informatie over skigebied Oberstdorf Kleinwalsertal

Skiregio Oberstdorf Kleinwalsertal ligt zowel in Duitsland als in Oostenrijk en bestaat uit 7 verschillende skigebieden. Dit betekent dat er voor ieder type skiër wel een geschikt skigebied te vinden is. Van de familievriendelijke Söllereck-Höllwies en Heuberg Arena tot de uitgebreide Kanzelwand-Fellhorn. Daarnaast vind je in deze omgeving een groot aanbod van winterwandelpaden, langlaufloipes en rodelbanen. Over de sneeuw hoef je je in Oberstdorf Kleinwalsertal geen zorgen te maken. De pistes reiken tot een maximale hoogte van 2224 meter en door de natuurlijke ligging profiteert de regio van veel sneeuw.Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.