2 december 2020 door Joris in Nieuws

In deze donkere dagen hebben we leuk nieuws voor je! Niet alleen verschijnt een groot deel van onze nieuwe 24 UUR IN webserie deze maand, maar ook het 24 UUR IN Winter Magazine is vanaf deze maand verkrijgbaar. Daarin brengen we je weer heerlijk veel wintersport inspiratie. Want ook al kunnen we nu even niet naar de Alpen, we kunnen er wel over dromen.

'Dromen over wintersport' staat dan ook niet voor niets op de cover. Het is een bijzonder wintersportjaar, waarbij op het moment enkel in Zwitserland de pistes open zijn. Hoe de rest van het winterseizoen gaat verlopen is nog maar de vraag. We hebben samen met de redactie van Skiinformatie.nl en het team van 100%NL Magazine in ieder geval ons best gedaan om je zoveel mogelijk te laten wegdromen naar een wintersport in de hopelijk nabije toekomst. We geven je tips, interviewen interessante personen, hebben wat recepten voor je klaarstaan en nemen je even mee naar de bergen. Droom je mee?

Derde editie 24 UUR IN Winter Magazine: waar verkrijgbaar?

Dit magazine is alweer de derde editie van de wintervariant. Vanwege de coronasituatie is onze zomervariant in het voorjaar weggevallen, maar we zijn dus weer 'gewoon' terug. Vanaf 1 december ligt het magazine voor je klaar bij filialen van Intersport en Kwik-Fit. Wat dat je kost? Helemaal niets. Dankzij onze partners kunnen we het magazine gratis voor jullie maken. Ga jij 'm halen?

Winter Magazine
Frank leest het 24 UUR IN Winter Magazine onder de kerstboom

Online lezen

Wil jij in deze tijd liever niet de deur uit? Ook daaraan is gedacht. Je kunt het magazine ook online lezen op de 24 UUR IN website. Dan kun je helaas niet zo gemakkelijk de QR-codes scannen en het leest natuurlijk niet zo lekker als op papier, maar het is wel coronaproof. 
Je leest het nieuwe magazine hier >>>

Nieuwe webserie vanuit Zwitserland

In het magazine van deze winter lees je meer over onze ervaringen tijdens de Ski Safari Zwitserland. Die verhalen ondersteunen onze webserie en verwijzen daar ook naar. De Ski Safari was een reis door Zwitserland, waarbij we negen verschillende skigebieden hebben aangedaan. Een ontzettend leuk avontuur, dat we dus op schrift en op beeld hebben vastgelegd. Meer daarover lees je op onze pagina.

24 uur in winter magazine
Lees al onze verhalen uit Zwitserland
24 uur in winter magazine image widget

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen