10 juli 2020 door Mandy in Algemeen

Jaarlijks trekken duizenden Nederlanders erop uit naar de Alpen om te genieten van een welverdiende wintersport. Iedere wintersporter heeft zo zijn eigen wensen en behoeften met betrekking tot de accommodatie. Zo kiest de ene wintersporter ervoor om in een chalet te verblijven met vrienden en kiest de ander voor een hotel met de familie. Om een beter beeld te krijgen van hoe deze kenmerken, wensen en behoeften eruitzien onder de websitebezoekers van Snowplaza, heb ik jou nodig! Klik hier om naar de enquête te gaan >

Boeken van een accommodatie op Snowplaza

Inspiratie opdoen voor de volgende wintersportvakantie, op de hoogte blijven van de laatste wintersportupdates of op zoek naar de actuele sneeuwhoogtes? Momenteel biedt Snowplaza tal van diensten aan de websitebezoeker. Zo is het ook mogelijk om een onderkomen of reis te vinden voor een geslaagde wintersportvakantie. Zo kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen of een complete reis boeken bij een externe touroperator. Het is dus (nog) niet mogelijk om direct een accommodatie te boeken op de website van Snowplaza. Maar, misschien komt hier in de toekomst wel verandering in!

Afstudeeronderzoek 

Momenteel doe ik als stagiair van Snowplaza een afstudeeronderzoek naar de haalbaarheid om Snowplaza uit te breiden met een direct aanbod van wintersportaccommodaties. Het is hierbij natuurlijk belangrijk om inzicht te krijgen in wat de websitebezoeker van Snowplaza precies zoekt op het gebied van een wintersportvakantie en accommodaties. Hiervoor heb ik een enquête opgesteld met een aantal vragen over de kenmerken, wensen en behoeften van de Snowplaza bezoeker. Het invullen van de enquête zal slechts 2 á 3 minuten in beslag nemen.

Klik hier om naar de enquête te gaan >

Gevel Hotel Kitzhof
Gaat jouw voorkeur uit naar een hotel of een ander type accommodatie?

Maak kans op een waardebon van DAKA

Aan het einde van de enquête is het mogelijk om een e-mailadres achter te laten. Wanneer je dit doet, maak je kans op een waardebon van DAKA Sport t.w.v. € 30,-. Altijd handig voor de aanschaf van nieuwe wintersportmaterialen voor het volgende wintersportseizoen! Aan het einde van deze maand zal er contact worden opgenomen met de winnaar van deze waardebon.

Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête,

Mandy Zandbergen

Mandy is sinds een jaar of 5 geleden hélemaal om. Waar ze voorheen een strandvakantie verkoos boven een wintersport, is dat inmiddels wel anders. Ze kan zich geen winter zonder ski's meer voorstellen.