Skip to navigation Skip to main content

Scherpe last minute aanbiedingen (week = max € 200,-)

51563 - Scherpe last minute aanbiedingen (week = max € 200,-) (3)

Als je buiten het hoogseizoen op wintersport gaat kun je makkelijk afwachten tot het moment dat de condities top zijn en de prijzen laag. En dat moment is nu aangebroken! Overal in de Alpen liggen de pistes er prachtig bij en Sunweb heeft nog een groot aanbod van wintersportreizen. Je boekt al een week naar de sneeuw inclusief skipas voor minder dan € 200,-!

Vertrek binnen 2, 4 of 6 weken

Moet jij je wintersport voor dit seizoen nog boeken of wil je nog een weekje extra naar de sneeuw? Dit is je kans om voordelig naar de Alpen te gaan! Je boekt nu een wintersport inclusief verblijf en skipas met kortingen tot wel 30%. De last minute aanbiedingen van Sunweb zijn te boeken met vertrek binnen 2, 4 of 6 weken naar de mooiste skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Andorra. Hieronder een selectie van last minute aanbiedingen die minder dan € 200,- kosten.

Frankrijk

Les Deux Alpes

Valloire

La Joue de Loup

Les Orres

Meer last minute aanbiedingen naar Frankrijk >

Oostenrijk

Achenkirch

Meer last minute aanbiedingen naar Oostenrijk >

Duitsland

Winterberg

Meer last minute aanbiedingen naar Duitsland >

Overige landen

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.