15 november 2019 door Wendy in Bestemmingen

Ben je deze winter van plan om de wintersport in Savoie Mont Blanc door te brengen en heb je nog geen accommodatie gevonden? Wellicht is één van deze prachtige accommodaties iets voor jou. De accommodaties variëren van een luxe wellnessresort tot een knusse bed & breakfast. Zit er iets voor jou tussen?

#1. Le refuge de la Traye, Méribel

Dit bijzondere hotel in Méribel is gemaakt van allemaal duurzame materialen, zoals steen, leisteen en larikshout. Hierdoor hebben de suites en chalets van Le refuge de la Traye een authentieke uitstraling. In dit hotel ontsnap je aan de bewoonde wereld en ervaar je de luxe en rust in de suites en de privacy en gezelligheid in de chalets. Ben je op doorreis? Dan is er een kleine Alpenhut waar je knus kunt overnachten.

Le refuge de la Traye
(Foto: © Le refuge de la Traye)


#2. Hotel Mil8, Avoriaz 1800

Ben je op zoek naar een hotel waar de piste direct voor de deur ligt? Dan ben je bij Hotel Mil8 aan het goede adres. Net als de meeste gebouwen in Avoriaz is het hotel in een organische stijl gebouwd. Dit zie je terug in de rechte lijnen en rondingen in het interieur. 

Le refuge de la Traye
(Foto: © Hotel Mil8)

#3. Les Trésoms Lake & Spa Resort, Annecy

Deze prachtige accommodatie is letterlijk van alle gemakken voorzien. De gloednieuwe designvilla’s van Les Trésoms Lake & Spa Resort zijn allemaal geïnspireerd op de natuur, maar hebben wel allemaal hun eigen karakter door de bijzondere kunstwerken, behang en unieke decoraties. Daarnaast heb je een prachtig uitzicht over het meer van Annecy. Ontspanning vind je in de spa van het hotel.

Les Trésoms Lake & Spa Resort
(Foto: © Les Trésoms Lake & Spa Resort)

#4. Chalet Kaya, Tignes

In Tignes hebben de eigenaren van restaurant Kaya nieuwe chalets gecreëerd. De Kaya Chalets zijn warm ingericht, modern en een beetje exotisch. Zo vind je in de kamer ornamenten terug uit verschillende culturen en is er een prachtig aquarium boven je bed geïnstalleerd. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Chalet Kaya
(Foto: © Chalet Kaya)Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.