Skip to navigation Skip to main content

Sunweb Snow Deals: veel sneeuw voor weinig geld

51281 - Sunweb Snow Deals: veel sneeuw voor weinig geld (3)

Wintersport nog niet geboekt? Dan heb je geluk! De Snow Deals van Sunweb zijn terug. Tot en met 25 november profiteer je van extra hoge kortingen op wintersportvakanties in topskigebieden. Zowel in Oostenrijk, Frankrijk als Italië zijn er aantrekkelijke aanbiedingen geselecteerd. Snow Deals is veel sneeuw, voor weinig geld!

Snow Deals Oostenrijk

Wil je op wintersport naar het gezellige en authentieke Oostenrijk? Wij hebben drie aantrekkelijke aanbiedingen voor je geselecteerd. Andere Oostenrijkse skigebieden waar je ook kunt profiteren van Snow Deals zijn onder andere Zell am See – Kaprun, Maryhofen en Saalbach-Hinterglemm

Galtür

Fügen

Ellmau

Snow Deals Frankrijk

Kilometers maken! Daarvoor ga je naar Frankrijk. En voor de accommodaties! En voor de voordelige prijzen. En ga zo maar door. Frankrijk staat bekend om de grote skigebieden met uitgestrekte pistes, maar ook beginners en families voelen zich hier thuis. Geen après-ski in Frankrijk? Dat is een fabeltje!

Val Thorens

Oz-en-Oisans

Valfréjus

Snow Deals Italië

In Italië kun je zorgeloos genieten van alles wat wintersport zo mooi maakt. Prachtige pistes, heerlijk eten en voldoende zonneschijn. Over de sneeuwzekerheid hoef je je in Italië ook geen zorgen te maken. Na al die verse sneeuw in de zuidalpen valt er over de sneeuwhoogtes hier niet te klagen.

Sestrière

Sauze d'Oulx

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.