30 oktober 2019 door Thijs in Algemeen

Wel skiën, maar niet je bankrekening en al je vrije dagen opofferen? Kies voor een skiweekend! Met een skiweekend profiteer je optimaal van je tijd in de sneeuw en hoef je maar één of twee vrije dagen op te nemen. Bizztravel heeft een mooi aanbod van bestemmingen en aanbiedingen voor een korte skivakantie in Frankrijk of Oostenrijk.

Hoe ziet een skiweekend eruit?

Bizztravel biedt twee verschillende soorten skiweekenden: een 3-daagse reis of een 4-daagse reis. Een 3-daags skiweekend is van vrijdag t/m zondag en bestaat uit 2 overnachtingen en 3 volle dagen skiën. Kies je voor een 4-daagse reis, dan ben je weg van donderdag t/m zondag en kun je 3 of 4 volle dagen skiën. Het is ook mogelijk om op donderdag aan het eind van de dag in de Royal Class bus te stappen. Dan reis je ’s nachts naar je bestemming in Frankrijk en kun je de volgende ochtend zo de piste op. Zondagavond, na het eten, vertrekt de bus weer richting Nederland.

Deals skiweekend/miniski Oostenrijk

Gerlos (eigen vervoer)

Mayrhofen (eigen vervoer)

Flachau (vliegtuig)

Hinterglemm (vliegtuig)Deals Skiweekend/miniski Frankrijk

Val Thorens (eigen vervoer)

Les Deux Alpes (eigen vervoer)

Valloire (busreis)

Avoriaz (busreis)

Tips voor een skiweekend/miniski

  • Ga buiten het hoogseizoen
  • Reserveer je skimateriaal van te voren
  • Reis met het vliegtuig of de nachtbus
  • Kies een accommodatie dichtbij de piste
  • Ga naar een goed bereikbare bestemming

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.