Skip to navigation Skip to main content

Topdeals: boek je wintersport met kortingen tot wel 30%!

50964 - Topdeals: boek je wintersport met kortingen tot wel 30%! (3)

Wintersport voor 2019/2020 nog niet geboekt? Wacht niet langer! Momenteel profiteer je bij Bizztravel van kortingen tot wel 30%. Het aanbod is nog zeer uitgebreid, waardoor je voor een prima prijs naar een topbestemming kunt gaan. Wij hebben enkele topdeals in Oostenrijk, Frankrijk en Italië voor je op een rijtje gezet.

Wintersport met Bizztravel

Bizztravel is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van wintersportvakanties. Sinds 1985 hebben ze het grootste aanbod van skivakanties inclusief skipas. Zowel voor vriendengroepen, families als stellen hebben ze een passend aanbod in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. De reissom is altijd inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en overige kosten. Ook biedt Bizztravel een laagste prijs garantie op skiles en materiaal.

Aanbiedingen Oostenrijk

Oostenrijk is al jaren het meest populaire wintersportland. Alles wat een een wintersport zo mooi maakt vind je hier: fijne pistes, gezellige après-ski, sneeuwzekerheid en nog veel meer. Voor ieder type wintersporter is er in Oostenrijk wel een geschikte bestemming te vinden. Er zijn rustige skidorpen met compacte skigebieden, maar ook bruisende bestemmingen met honderden kilometers aan piste.

Gerlos

Mayrhofen

Saalbach

Berwang



Klik hier voor het complete aanbod in Oostenrijk >

Aanbiedingen Frankrijk

Sneeuwzekerheid, de grootste skigebieden én voordelige accommodaties, daarvoor moet je naar Frankrijk! In de Franse Alpen liggen skigebieden waar je urenlange skitochten kunt maken zonder ook maar een keer dezelfde piste te hoeven nemen. Dit betekent echter niet dat families en beginners zich hier niet thuis voelen. Er zijn tal van familievriendelijke bestemmingen met kindvriendelijke faciliteiten en skigebieden met veel blauwe pistes. Daarnaast heeft Frankrijk als voordeel dat veel accommodaties direct aan de pistes liggen.

Val Thorens

Avoriaz

Valfréjus



Klik hier voor het complete aanbod in Frankrijk >

Aanbiedingen Italië

Voor de mooiste bergen van de Alpen moet je naar Italië. De Dolomieten zijn een lust voor het oog en blijven keer op keer verbazen. Wanneer je daarnaast ook nog eens op een heerlijk zonnig terras zit met een smaakvolle lunch is het plaatje helemaal compleet. Skiën te midden van dit bijzondere landschap is een ervaring op zich. De Italianen zijn meesters in het prepareren van de pistes en van wachttijden bij de lift is vrijwel nooit sprake. Genieten staat centraal tijdens een wintersport in Italië.

Ortisei

Madonna di Campiglio

Livigno



Klik hier voor het complete aanbod in Italië >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.