17 februari 2019 door Yvonne in 'Lijstje''

“Nee dit jaar ga ik echt…” Komt dat je ook bekend voor? Geen zorgen, je bent niet de enige! Veel wintersporters hebben voor, tijdens en na hun wintersport voornemens. Maar of iedereen zich ook echt aan deze voornemens houdt, tja… Je hebt vast al eens een vriend of familielid (of jezelf?) kunnen betrappen op voornemens waar hij of zij zich toch niet helemaal aan heeft gehouden. Wat zijn jouw wintersport voornemens?

#1. Ik ga de weken/maanden voor de wintersport veel sporten


#2. Ik ga echt niet zo veel drinken


#3. Ik ga echt niet over m’n budget heen


#4. Ik sta elke ochtend als eerste bij de lift


#5. Ik ga echt niet met een willekeurig iemand zoenen in de après-ski

Bier in de après-ski

#6. Ik ga echt niet van de zwarte piste


#7. Ik ga echt wel van de zwarte piste


#8. Ik ga echt niet elke dag zo’n grote maaltijd eten tijdens de lunch


#9. Ik ga echt niet elke dag après-skiën


#10. Ik ga echt niet meezingen met al die schlagers

#11. Ik ga echt niks breken


#12. Ik ga echt vroeg naar bed


#13. Ik ga echt geen smerige Schnapps drinken


#14. Ik ga m’n handschoenen niet vergeten


#15. Ik ga niet elke dag patat eten

Schnitzel met patat eten tijdens de wintersport

#16. Ik ga niet te vroeg naar de après-ski, maar de hele dag op de piste staan


#17. Ik blijf niet binnen met slecht weer


#18. Ik ga niet uit de sleeplift vallen


#19. Ik ga volgend jaar weer op wintersport


#20. Ik ga in de Alpen wonen!

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen