26 januari 2019 door Florien in 'Algemeen''

Wintersport is de mooiste vakantie van het jaar. Of je nou met vrienden, familie of je partner gaat, het is altijd weer één groot feest. Lekker skiën, een stevige lunch en na afloop een drankje in de après-ski of samen koken en spelletjes spelen in het appartement. Ondanks dat elke dag weer een nieuw avontuur is, zijn er toch iedere dag weer dezelfde dingen die je je afvraagt. De meest herkenbare heb ik in dit weblog op een rijtje gezet.

#1. Waarom is de wc bij een berghut altijd beneden?

#2. Gaan we nou goed?

#3. Sta ik nou op of naast de piste?

#4. Waar is de zon?

Liggen in de diepe sneeuw op wintersport

#5. Wat zal ik vanmiddag tijdens de lunch eens gaan eten?

#6. Ga ik wel of niet naar de après-ski vandaag?

#7. Zit m’n skipas nog wel in m’n jas/broekzak?

#8. Waarom heb ik ja gezegd op dat ‘laatste biertje’?

Bier in de après-ski

#9. Moet ik vandaag een extra laagje kleding aantrekken?

#10. Stopt het nog met sneeuwen vandaag?

Skiër en snowboarder in de sneeuw op wintersport

#11. Zal ik m’n goggles ophouden of m’n zonnebril opzetten?

#12. Staat dit skipak nou echt wel leuk?

Poseren voor de foto op de piste op wintersport

#13. Waar komen zij nou weer vandaan?

#14. Waar zijn we?

#15. Moeten we niet even op de kaart kijken?

#16. Halen we de laatste lift wel?

#17. Zouden ze in die berghut ook Kaiserschmarrn hebben?

Een pannetje met Kaiserschmarrn en poedersuiker op wintersport

#18. Zou het verstandig zijn om weer eens op les te gaan?

#19. Kan ik ooit net zo goed als hem/haar skiën?

#20. Waar zijn m'n ski's?

Ski

#21. Waarom is het zo koud?

#22. Moet ik zonnebrand opsmeren?

#23. Ski ik nou wel achter de juiste persoon aan?

#24. Waarom heb ik maar één week wintersport geboekt?

Ribbeltjes piste en skilift in skigebied Turracher Höhe

#25. Waarom woon ik niet in de bergen?

Herkenbaar? Of mis je nog iets in deze lijst? Laat een reactie achter!

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.