Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2012

De après-ski hits van 2012 beginnen langzaam duidelijk te worden. Nu iedereen van zijn of haar vakantiebestemming is terug gekomen gaat het vizier op de winter. Om in de winterstemming te komen is een verse lading après-ski hits natuurlijk ideaal. Luister de nummers en je zingt komende winter alle après-ski hits uit volle borst mee!

Meezingers, dance hits, schlagers…

Vorig jaar viel er weer heel wat te genieten in de après-ski bars. Onder andere Mickie Krausse met ‘Ich bin Solo’ werd veelvuldig gedraaid, maar ook Disco Pogo van Frauenarzt & Manny Marc kwam regelmatig voorbij. Vorig jaar zag je duidelijk dat de Duitse meezingers nog altijd populair zijn. Après-skiërs willen tijdens een goede avond mee kunnen zingen, een dansje kunnen wagen en helemaal los kunnen gaan. In een goede après-ski bar draaien ze een mix tussen Duitse meezingers, gouwe ouwe, beukende danceplaten en af en toe een Nederlandse hit. Laat die winter maar komen!
Bekijk hier de après-ski hits van 2011 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2013 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2014 >>

De après-ski knallers van 2012

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.