21 november 2018 door Florien in 'Nieuws''

Als je wel eens in Amsterdam komt, dan heb je de tram vast voorbij zien komen. Volledig bedrukt met een winters landschap en als de mensen op de juiste plek hebben plaatsgenomen, lijkt het net of ze in één van de stoeltjes van de lift zitten. De komende tijd rijdt deze speciale SkiWelt tram door Amsterdam. De zin in wintersport wordt extra aangewakkerd en daar doen Snowplaza en Skiinformatie.nl nog een schepje bovenop. We hebben namelijk een hele leuke actie, waarmee jij kans maakt op één van de zeven skipassen voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental.

Win een 3-daagse skipas voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wil jij liever echt naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, in plaats van een ritje in de tram? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het skigebied heeft namelijk zeven skipassen ter beschikking gesteld. Wil jij kans maken op één van die skipassen? Dan moet je op vrijdag 23 november 2018 om 16.00 uur naar het plein voor Centraal Station in Amsterdam komen én een wintersportitem bij je hebben. Bijvoorbeeld een helm, skibril of je skischoenen! Maar natuurlijk mag je ook compleet in wintersportoutfit verschijnen. We verloten de volgende skipassen (elke persoon kan maximaal 1 skipas winnen):
- 3x 3-daagse skipas
- 2x 2-daagse skipas
- 2x dagpas

Ski

Wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is met 280 km aan pistes één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Mooie skitochten, gezellige après-ski, leuke winterse activiteiten en tal van berghutten maken de wintersport compleet. Het skigebied is te groot om in één dag te verkennen, maar in drie dagen kom je een heel eind.

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.