25 september 2018 door Florien in 'Aankondigingen''

Prijsvraag: win een wintersport naar het Vaya Resort in Fieberbrunn

Het duurt niet lang meer of het skiseizoen van 2018/2019 gaat officieel van start. Een goed moment om jullie blij te maken met een te gekke prijs. Samen met onze partners Sunweb en Skiinformatie.nl hebben we een hele leuke prijsvraag opgezet. Door antwoord te geven op de vraag, maak je kans op een 5-daagse wintersport naar het Vaya Resort **** in Fieberbrunn. De prijs is voor vier personen, inclusief 4-daagse skipas.

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Een wintersport voor 4 personen in het Vaya Resort in Fieberbrunn

Door mee te doen en door het juiste antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel pistekilometers heeft het skigebied waar Fieberbrunn deel van uit maakt?’, maak je kans op een wintersport voor 4 personen naar het Vaya Resort **** in Fieberbrunn. De prijs is inclusief een 4-daagse skipas, op basis van eigen vervoer en logies. De vertrekperiode is december 2018, met uitsluiting van de vakantieperiode.

Meer over een wintersport in Fieberbrunn

Fieberbrunn is een gezellig dorp in het Pillerseetal in Tirol. De plaats is onderdeel van één van de grootste skigebieden van Oostenrijk: Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Skiën kan hier op brede, blauwe afdalingen, maar ook op pittige zwarte pistes en uitdagende rode. Volwassenen, kinderen, beginners en gevorderden voelen zich hier snel thuis. Verspreid door het skigebied liggen tal van leuke berghutten. Ook voor après-ski ben je in het skicircus aan het juiste adres. In Fieberbrunn kan dat onder andere bij Biwak en de S4 Alm.

Skiën in het skigebied van Fieberbrunn

Hoe doe je mee aan de prijsvraag?

Wil jij kans maken op de wintersportreis naar het Vaya Resort in Fieberbrunn? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet vertrek jij in december wel naar dit gezellige wintersportdorp! Meedoen kan tot en met 4 oktober 2018. Op 5 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

De prijs wordt mogelijk gemaakt door Sunweb en is in samenwerking met Skiinformatie.nl. Onder alle deelnemers van beide platformen wordt de prijs verloot. Wil je extra kans maken? Doe dan ook mee op Skiinformatie.nl!

Heel veel succes! Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.