Skip to navigation Skip to main content

De winnaars van de I Love Skiing Caps zijn bekend

I Love Skiing Cap in een dennenboom

De afgelopen weken heb je een aantal leuke winacties voorbij zien komen op Snowplaza. Een aantal daarvan stonden in het teken van een beoordeling achterlaten over jouw wintersportbestemming. Een beoordeling is een fijn instrument bij het plannen van een skivakantie. Deze kan namelijk doorslaggevend zijn in de keuze om wel of niet naar een bestemming af te reizen. Als je van 17 tot en met 24 maart een beoordeling hebt achtergelaten op Snowplaza , dan heb je automatisch kans gemaakt op één van de 5 I Love Skiing of I Love Snowboarding Caps naar keuze. In dit weblog maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de 5 I Love Skiing of I Love Snowboarding Caps

Het oordeel van andere wintersporters is voor veel mensen erg belangrijk bij het boeken van een vakantie naar een onbekende bestemming. Op Snowplaza kun je jouw ervaringen delen met andere wintersporters. Bij deze willen we onderstaande winnaars van harte feliciteren. Jullie hebben een I Love Skiing of I Love Snowboarding Cap naar keuze gewonnen. Meer informatie ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres.

  • Alwin van Engelenburg – beoordeling over Saalbach
  • Romy Spruit – beoordeling over Fügen
  • Leonie van der Spaam – beoordeling over Sestrière
  • Olaf – beoordeling over Flaine
  • Jim van Dijk – beoordeling over Kirchberg
5 verschillende I love skiing caps

Niet gewonnen?

Ben je dit keer helaas niet in de prijzen gevallen? Geef de hoop niet op, want we gaan natuurlijk gewoon door met leuke winacties. Houd het weblog en de Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van alle leuke (win)acties.

Niet gewonnen, maar wil je wel zo'n gave cap? Je kunt ze hier bestellen >

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.