19 maart 2019 door Florien in Evenementen

Als je op wintersport gaat naar een onbekend dorp of skigebied, dan is het altijd fijn om te kijken hoe andere wintersporters deze bestemming hebben ervaren. En dat niet alleen, andersom is het voor hen weer prettig om te zien wat jij van de door jou bezochte bestemmingen vindt. Deel daarom jouw ervaringen met andere wintersporters op Snowplaza. Doe je dat nu, dan maak je kans op een te gekke prijs: één van de vijf I Love Skiing Caps.

Win: een I Love Skiing Cap

Als je nu een beoordeling achterlaat op Snowplaza, dan maak je automatisch kans op een te gekke I Love Skiing Cap. Met deze pet kun je jouw liefde voor skiën delen met de rest van de wereld. De pet is niet alleen stijlvol, maar ook ideaal om je helmhaar mee te verbergen tijdens een lunch op de piste of een avondje après-ski.

Wat moet je daarvoor doen?

Om kans te maken op een I Love Skiing Cap, ga je naar www.snowplaza.nl/beoordelingen. Klik vervolgens op het dorp waarover jij een beoordeling wilt achterlaten. Uit alle beoordelingen die in de periode van 19 t/m 24 maart 2019 worden achtergelaten, worden vijf winnaars getrokken. Zij worden maandag 25 maart bekendgemaakt in dit weblog en via Facebook. Heb je de afgelopen jaren verschillende dorpen bezocht? Laat meer beoordelingen achter en vergroot je winkans! 

Klik hier om een beoordeling achter te laten >

Winnaars 25-3-2019

  • Arjen Strijdveen
  • Simone
  • Sabine Welman
  • Claudia Beets
  • Jacco Schekkerman
I Love Skiing caps
Schrijf een beoordeling en maak kans op een I Love Skiing Cap

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.