10 september 2010 door Thijs in 'Skigebieden onder de loep''

Als beginner ben je bij andere dingen gebaat dan gevorderde skiërs. Een funpark, of steile piste is aan jou (nog) niet besteed. Voor jou is het van belang dat je rustige blauwe hellingen kunt nemen waar je op je gemak kunt leren skiën. Oja, en voor de ontspanning is een stukje après ski ook nog niet zo verkeerd, dat is immers ook wintersport!

Pertisau am Achensee

Al jarenlang een ideale bestemming voor beginners. De Zwölferkopf is een berg waar je alle mogelijkheden hebt om het skiën onder de knie te krijgen. De pistes zijn glooiend, en nooit steil.

Westendorf

Is Pertisau je een beetje te rustig? Dan is

Breuil-Cervinia

Winterberg

Om te leren skiën hoef je helemaal niet naar de Alpen! Het kan ook gewoon in Duitsland, op slechts drie uurtjes rijden van de Nederlandse grens. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Zo doe je op de voornamelijk blauwe hellingen alvast de nodige ervaring op. In combinatie met de wintersportsfeer van

Superdévoluy

Ben je niet zo van het halve werk en wil je het gelijk goed aanpakken? Kies dan voor

Terug naar boven ▲

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

25 mei Nieuwe lift in Serfaus: 10-persoons Komperdellbahn
23 mei 5 skigebieden in Argentinië uitgelicht
22 mei Skiën in de zomer in Frankrijk: in deze skigebieden kan het