Skip to navigation Skip to main content

Nieuw op Snowplaza.nl: USA!

1271 - Nieuw op Snowplaza.nl: USA! (1)

Howdy cowboys! Eindelijk is het dan zover: voor alle mogelijke informatie over de belangrijkste skidorpen en -gebieden van de Verenigde Staten kun je terecht op Snowplaza.nl. Uitgebreide omschrijvingen, grote pistekaarten, foto’s en staatjes. Kortom: zoals je van ons gewend bent.

Steeds populairder

Afstanden worden steeds kleiner en vliegtickets steeds beter betaalbaar. Skiën in Amerika is voor velen al lang geen utopie meer, maar een reëel alternatief voor Europese resorts uit de hogere prijsklassen. Skiën in Amerika gaat bovendien gepaard met een aantal noemenswaardige voordelen ten opzichte van skiën in Europa. De weldadige rust op de pistes bijvoorbeeld, en de prachtige poedersneeuw.

Champagne powder & het Wilde Westen

Voor de meeste Amerikaanse skigebieden geldt dat ze in handen zijn van particulieren die bogen op uitstekende service en ideale omstandigheden. In Deer Valley verkoopt men jaarlijks een beperkt aantal skipassen om te zorgen dat iedereen meer dan voldoende ruimte op de pistes heeft en in Steamboat is de term champagne powder ontstaan. In Aspen gaan beroemdheden en ‘gewone’ wintersporters geruisloos hand in hand en in Breckenridge waan je je in het Wilde Westen, of tenminste op een filmset.

Skiën in Amerika is gewoon een bijzondere ervaring. Gelukkig kan die ervaring nu ook tot in de puntjes worden voorbereid met behulp van Snowplaza.nl.

Naar de landenpagina van de USA >>

Winter Male Author 2

Over Coen

Voor Coen is wintersport veel meer dan alleen skiën. Het gaat ook om gezelligheid, lekker eten, sportief bezig zijn, eindeloze kaartspelletjes, knusse dorpjes, de frisse berglucht – en als het even kan – de zon!