19 december 2017 door Thijs in 'Aankondigingen''

KitzSki goes Dutch

KitzSki goes Dutch! Van 21 t/m 27 januari 2018 is er in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg voor het eerst een speciale Nederlandse week. Het programma bestaat uit activiteiten op de piste en live-entertainment in de berghutten. Onder meer Gerard Joling en Thomas Berge komen een optreden verzorgen in de bergen van de Kitzbüheler Alpen. Deelname aan alle onderdelen is geheel gratis. KitzSki goes Dutch staat garant voor een onvergetelijke wintersport met een Nederlands tintje. Ben jij erbij eind januari?

Programma KitzSki goes Dutch

KitzSki goes Dutch staat garant voor een geweldig gezellig programma vol winters plezier. Maak kennis met skilegende Hias Leitner, doe mee aan de skihuttenrally, inspecteer de befaamde Streif met skiprofessional Maarten Meiners en geniet van het live entertainment met Thomas Berge en niemand minder dan Gerard Joling!

Dinsdag, 23-01-2018: Streif-bezichtiging en skiën met skilegende Hias Leitner
Woensdag, 24-01-2018: Begeleide Skihuttenrally in Kitzbühel
Woensdag, 24-01-2018: Live-evenement in Kitzbühel met Crazy Piano‘s en D.J. NUNEZZ
Donderdag, 25-01-2018: Streif-bezichtiging en skiën met skiprofessional Maarten Meiners
Donderdag, 25-01-2018: Live-evenement in Kitzbühel met The Heinoos en D.J. NUNEZZ
Vrijdag, 26-01-2018: Skiwedstrijd op de Walde Lift in Kitzbühel
Vrijdag, 26-01-2018: Live-evenement in Kirchberg met Thomas Berge en hoofdact Gerard Joling

Skiën op de Streif met Maarten Meiners

Tijdens KitzSki goes Dutch heb je de mogelijkheid om samen met de Nederlandse skiprofessional Maarten Meiners van de legendarische Streif af te dalen. Hij kent deze berg op zijn duimpje en zo weet je zeker dat je veilig beneden aankomt. Van 14 tot 21 januari 2018 strijden de beste skiërs ter wereld hier om de felbegeerde overwinning. De overige wintermaanden is de Streif een openbare afdaling die in twee verschillende varianten kan worden afgedaald.

Afsluitend feest met Thomas Berge & Gerard Joling

Op vrijdag 26 januari wordt KitzSki goes Dutch in Kirchberg afgesloten met een knallend feest. Om 16.00 uur begint de DJ met plaatjes draaien en aansluitend volgt de prijsuitreiking van de ski-wedstrijd. Om 17.15 verschijnt Thomas Berge op het toneel, waarna Gerard Joling om 18.15 aan de beurt is. Dat belooft hoe dan ook een waanzinnig einde te worden van dit unieke wintersportevenement.

Skigebied Kitzbühel & Kirchberg

Kitzbühel & Kirchberg delen een skigebied dat beschikt over meer dan 175 kilometer aan pistes. Alles wat een wintersport zo mooi maakt vind je hier: een veelzijdig pisteaanbod, moderne liften, gezellige skihutten en bruisende après-ski. Over de sneeuwzekerheid hoef je je, mede door de vele sneeuwkanonnen, geen enkele zorgen te maken. Kitzbühel is ieder seizoen zelfs het eerste skigebied zonder gletsjer dat opent. Dagje ergens anders skiën? Via de Ki-West lift sta je zo op de pistes van SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.

Klik hier voor meer informatie over Kitzski goes Dutch >

Skigebied Kitzbühel & Kirchberg

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen