1 december 2017 door Miranda in 'Algemeen''

De prijswinnaars

We voelen ons een beetje Sinterklaas vandaag: we mogen maar liefst twee geweldige wintersportvakanties verloten! Allereerst de meest coole prijs die we ooit mochten weggeven: een complete wintersport naar Canada inclusief vluchten, hotels en skipassen. Om kans te maken op deze prijs diende je antwoord te geven op de vraag: "Wat is de gemiddelde sneeuwval per seizoen in Marmot Basin?". Uit de goede antwoorden hebben we een winnaar getrokken. De tweede reis gaat naar Val Thorens en deze werd verloot onder alle reacties op onze live uitzending op Facebook van afgelopen zondag. Lees snel verder of jij gewonnen hebt!

Wintersport naar Canada

De reacties op deze prijsvraag waren overweldigend en dat begrijpen we heel goed. Hoe vet is het om een wintersport naar Canada te winnen? Samen met onze partners Sneeuwzeker Deals en Skiinformatie.nl hadden we een superleuke actie opgezet. Door antwoord te geven op de vraag: "Wat is de gemiddelde sneeuwval per seizoen in Marmot Basin?" kon je een compleet verzorgde wintersport voor 2 personen naar Canada in maart of april 2018 winnen:

  • Je vliegt met KLM, waarbij je je wintersportuitrusting gratis mee kan nemen.
  • Vervolgens verblijf je 2 nachten in Edmonton en 5 nachten in Jasper.
  • Je ontvangt 2x een 5-daagse skipas Marmot Basin.
  • Naast de hotels, zijn ook de transfers inbegrepen.

Wintersport naar Canada

En de winnaar van de wintersport naar Canada is...

Het juiste antwoord op de vraag was 500 cm sneeuw per seizoen. Dit antwoord kon je gemakkelijk terugvinden op de website van Sneeuwzeker Deals. Uit de duizenden goede antwoorden hebben we vanochtend een winnaar getrokken: Nienke Fokker, jij bent de gelukkige en gaat in maart of april 2018 compleet verzorgd naar Canada. Van harte gefeliciteerd en alvast een hele fijne vakantie!

Wil jij ook een keer naar Canada op wintersport? Vanaf € 989,- boek je al een complete vakantie inclusief vluchten, transfer en hotel >

Wintersport naar Canada

Wintersport in Val Thorens

Afgelopen weekend was Snowplaza bij de seizoenstart in Val Thorens aanwezig. Het was een weekend vol verse sneeuw en leuke evenementen. Tijdens de schaarse uurtjes zon gingen we een uur live op Facebook. We lieten onze volgers het skigebied zien en spraken met skileraar Michel die al jaren in Val Thorens werkt. Onder alle mensen die een reactie op deze video achterlieten, mochten we een wintersport voor 2 personen naar Val Thorens verloten aan het einde van het seizoen (tussen 4 en 7 mei 2018), inclusief:

  • 3 overnachtingen in een appartement in Val Thorens.
  • 2x een skipas voor 3 dagen.
  • Een parkeerplaats in de garage.
  • 2x tickets voor de spa.

LIVE vanuit Val Thorens. ❄️❄️❄️ Kijk mee, reageer en win een wintersport in Val Tho 😍🙌🎿🏂

Geplaatst door Snowplaza op zondag 26 november 2017

En de winnaar van de wintersport naar Val Thorens is...

Als een soort 'Rad van Fortuin' hebben we vanochtend alle reacties over het computerscherm laten gaan (dubbele reacties uitgesloten) en als winnaar kwam Dorian Hill uit de bus! Zij mag aan het einde van het seizoen heerlijk genieten van de laatste sneeuw in Val Thorens. Van harte gefeliciteerd Dorian en alvast een fijne vakantie!

Ook kans maken op mooie wintersporprijzen? Houd onze website in de gaten, want er komen binnenkort weer nieuwe winacties!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.